Vegetarisch - voor iedereen > Koken
Wat kan ik met de volgende ingredienten?
meisbaer:
Het waren best wel dikke, dus ik heb ze eerst even voorgekookt en daarna in een pannetje opgebakken en met peper, zout, olie en wat citroensap afgemaakt, zoals de suggeties. Lekker inderdaad. Al had ik misschien de dikke stukken net even wat langer moeten laten voorkoken.
Miranda:
Ik kocht bij de toko een pak rice cakes. Geen zoete cakejes, maar bedoeld om te stomen en daarna eventueel te bakken. Wie gebruikt deze weleens en heeft een leuk recept?
Selly:
Ja lekker! Bedoel je die Koreaanse? En heb je dan platte schijven of penne- achtige?
Miranda:
Ja, die! Het is een rechthoekig blok, dus kan er zelf nog vormen van snijden.
Selly:
--- Citaat van: Miranda op 25 april 2015, 21:52:18 ---Ja, die! Het is een rechthoekig blok, dus kan er zelf nog vormen van snijden.
--- Einde van citaat ---
Ah ik ken alleen schijfjes en penne. De pennevorm vind ik lekkerder, maar zoiets kun je dus zelf snijden. Op zn Koreaans vind ik ook lekkerder dan op zn Chinees (ze kennen het in beide keukens). Zoiets http://www.aziatische-ingredienten.nl/tteok-bokki/ is lekker ermee. Ik vind het erg machtig en het is een aparte smaak/textuur. Ik vind het zelf lekkerder als side dish (en dan bv nog een groente en een tofugerecht erbij) dan als een 1 pansportie, maar als side dish erg lekker. Ze horen een beetje taai te zijn.
Navigatie
[0] Berichtenindex
[#] Volgende pagina
[*] Vorige pagina
Naar de volledige versie