Vegetarisch - voor iedereen > Koken

Wat kan ik met de volgende ingredienten?

<< < (515/548) > >>

Amarillo:
-soep toch?
Wordt niet alleen door Hortensia gegeten. Mijn fysio vertelde ooit een verhaal over de eerste kennismaking met z'n schoonmoeder, die hem direct na het handen schudden de tuin in probeerde te sturen om brandnetels te plukken voor in, ik dacht, de soep. Wat hij wegens zijn fysiozijn en de daarmee samenhangende behoefte z'n armen intact te houden niet wilde. Leuke kennismaking.  ;D

Sven:
Pesto?

Eelco:

--- Citaat van: Aiko op 26 juni 2016, 19:58:58 ---Het zit 'n in de haartjes op het blad en de steel? Die schroei je weg bij het wokken / bakken.

--- Einde van citaat ---
Ja, dat is me bekend  :). Maar afgezien daarvan zien de blaadjes er ook gewoon wat ongezellig uit.

Selly:
Lekker in de frittata!

Bast:
In een quiche of zo'n fijn gehakte of gepureerde palak/saag met paneer. Of blancheren, af laten koelen en dan in yoghurt (borani) of als börekvulling (met wat pul biber en feta erbij).

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie