Vegetarisch - voor iedereen > Koken

Wat kan ik met de volgende ingredienten?

<< < (518/548) > >>

Muis:
Er groeit erg veel rucola in mijn tuin, nog iemand recepten? Behalve als salade, op de pizza, stampot of pesto.

Selly:
Door de pasta zoals bv hier: http://vegatopia.com/vega/koken/recepten/11874-conchiglie-met-rucola-gorgonzolasaus,
door quiche, soufflé, een boerenomelet, in een pita met biet en falafel, door tabouleh/couscous(fijngehakt), door kruidenboter, stoven met een uitje en witte wijn.

Muis:
Dat klinkt lekker! Dank je

Eelco:
Gekookte aardappeltjes doorschudden met een klontje boter en rucola (net zoals je met peterselie zou doen).

Stamppot rauwe rucola is ook erg lekker, eventueel met gedroogde tomaat erdoor of geroosterde walnoot erover. Erbij bijvoorbeeld groene asperges en een simpel stoofje van kikkererwten en tomaat. Of iets als bloemkool of gekarameliseerde worteltjes.

In Plenty van Ottolenghi staat een lekker recept voor rucola met gebakken ei en yoghurt uit de oven: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2009/apr/18/vegetarian-yotam-ottolenghi

LL de Ling:
Ik heb nog een pakje voorgekookte bieten. Heeft iemand een leuk (zomers) idee hiervoor? Liefst geen soep.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie