Open menu

servies-sjabloonVoor het maken van kookboekfoto’s heb je servies nodig. Veel servies. En het liefst zo divers mogelijk. Om de leukste winkels te vinden, hebben we goed om ons heen gekeken. We stellen de winkels aan je voor die zo aardig waren om hun mooiste spullen aan ons uit te lenen!

 

Green Jump

Green Jump is een online webwinkel en verkoopt prachtige duurzame, ecologische en biologische producten. Green Jump heeft een groot assortiment met producten als (bamboe) servies, olijfhouten bestek, emaille pannen van Riess en handige meeneemspullen voor bijvoorbeeld picknick en lunch zoals RVS drinkflessen en broodtrommels.

greenjump2
Green Jump: BIOBU salad bowl van bamboe

greenjump
Green Jump: emaille pannen van Riess

KOOK!

De kookwinkel KOOK! in Wormerveer heeft een assortiment waar je hebberig van wordt. Denk aan servies, keukentools, keukenmachines, een ruim assortiment kookboeken maar ook heerlijke producten zoals bijzondere pasta’s, olijfolie van de tap, citroenzout en Zaanse sambal. De dames adviseren je graag bij het samenstellen van cadeaupakketten - voor ieder budget - die ze vervolgens mooi inpakken. Dit kan ook online, want KOOK! heeft ook een webshop.  

kook
Een greep uit het assortiment van K'OOK!

Made in Spain

Made in Spain is een webshop met bijzondere vondsten op culinair gebied uit Spanje: producten die met liefde, aandacht en op ambachtelijke wijze zijn gemaakt. Made in Spain heeft een veelzijdig assortiment met onder andere traditioneel en modern tafelservies, aardewerk pannen en ovenschalen maar ook paellapannen, kookboeken en Spaanse delicatessen. Eigenaresse Didi heeft ook een bijzonder lekker blog met heerlijke recepten: Bijzonder Spaans.

madeinspain
Schaaltjes van Made in Spain

Oudshoorn

Oudshoorn is gevestigd in de drukste winkelstraat van Leiden en verkoopt haar producten al sinds 1873! Bij Oudshoorn hebben ze mooie strakke, maar ook chique serviezen. Je hoeft er niet eens voor naar Leiden, want ze hebben ook een webwinkelJe kunt er ook terecht voor een zeer uitgebreid aanbod van bestek, pannen, glaswerk en keukenartikelen zoals messen, snijpanken en raspen. Merken die Oudshoorn verkoopt zijn o.a. Cuisipro, Demeyere, Iittala en Le Creuset. 

villeroy

Servies van Oudshoorn en Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Mooie theeglazen en –potten, BBQ benodigdheden, serviezen, ovenschalen, (kinder)bestek, dienbladen, olie- en azijnkaraffen en Coffee to go bekers van porselein. Je vind het allemaal bij Villeroy & Boch, zowel in hun winkels door heel Nederland als online. Villeroy & Boch staat bekend om haar klassieke prints, maar verkoopt ook basic producten van glas of in één enkele felle kleur.

Kelly, culiredactie. Altijd bezig met voeding, koken en eten, ook op haar website en als diëtist.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama