Open menu

 

Dit keer spotten we snackzakjes met noten, zaden en fruit!

Wat? Kleine snackzakjes met een mix van noten, fruit en zaden voor tussendoor, van de makers van de FoodWeLove-box.

Is dat? Een abonnement waarbij je wekelijks of tweewekelijks een doosje met vier zakjes bites krijgt toegestuurd. Zonder bezorggedoe, want het past gewoon door de brievenbus. Je kiest een profiel: Pure (gezond), Power (voor een boost) of Pleasure (voor de lekkere trek). Per keer ontvang je verschillende zakjes die je kunt reviewen zodat de inhoud steeds beter op jouw wensen wordt afgestemd. Het abonnement is per direct opzegbaar (of te onderbreken) dus je zit nergens aan vast.

De zakjes zijn makkelijk voor in je tas en handig als je wat vaker noten en zaden wilt eten, maar niet teveel. De vier zakjes die ik mocht proeven, vond ik op één na erg lekker.

Kost 't? €4,95 per box met vier zakjes bites van 40-50 gram.

Waar gespot? Via de website van BitesWeLove.

Door wie? Jolanda

Beoordeling

Wat zeggen die sterren?

Foto @ Mitchell van Voorbergen

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar


Meer Gespot!

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama