Voorpret

Numitheesjabloon_thb

Hoe kom je eraan? Wat moest dat kosten? En wat vond je ervan?

Dit keer: De theeën van Numi

 

Vandaag is het de laatste dag van het Joodse lichtjesfeest. Op zoek naar een fijn Joods feestmaal? Wij weten wel wat!

 

Pazzionatasjabloon_thb

Hoe kom je eraan? Wat moest dat kosten? En wat vond je ervan?

Dit keer: Amanprana's Eetbare Body Olie

 

Wil je een goede indruk maken op je schoonouders? Of wil je dit keer geen modderfiguur slaan in dat chique restaurant? Deze maand een stoomcursus etiquette voor de gewone man (m/v). Aflevering twee: tafelmanieren.

kerstmenus_online

Ook dit jaar heeft de redactie weer vier verrassende kerstmenu's ontwikkeld. En vanaf vandaag zijn ze online!

Is je kerstdiner compleet, op een voorgerecht na? Zoek je dat ene gerecht dat je steeds niet kunt vinden? Doorzoek dan de lijst van alle kerstgerechten uit Vegatopia's kerstarchief.

Afgelopen week heb ik de eerste sneeuw van deze winter gezien in het Zuidduitse Garmisch-Partenkirchen. Na een klamme, nachtelijke wandeltocht met fakkels door de Partnachklamm hebben we ons als wolven op de glühwein en vervolgens de kaasfondue gestort. Verslavend lekker, vreselijk gezellig en ontzettend verzadigend. Dat gaan we vaker doen!

 

kerstinstijl_bestek

Wil je een goede indruk maken op je schoonouders? Of wil je dit keer geen modderfiguur slaan in dat chique restaurant? Deze maand een stoomcursus etiquette voor de gewone man (m/v). Aflevering één: het bestek.

 

Zin in een ouderwets gezellig kerstfeest? We raden je aan een duikje te nemen in ons kerstarchief voor een berg inspirerende, lekkere menu's. We lichten er 3 uit.

 

Vind op Vegatopia

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo

RSS

feed-image Feed