(Advertentie)

Maastricht - Ceramique

Gebruikerswaardering:  / 6
ZwakZeer goed 

Eetcafé, eclectisch

Prettig eetcafé in een gezellig deel van Maastricht. Er staan altijd meerdere originele vegetarische gerechten op de kaart.  Alle gerechten worden geserveerd met frietjes en een lekkere salade. Leuk interieur. Reserveren aanbevolen, vooral in het weekend.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht vanaf €15,50; vegetarisch 3 gangen-menu €29,50

Adres

Rechtstraat 78
Tel. (043) 325 20 97
Openingstijden: dagelijks vanaf 17.30 uur
Website: www.eetcafeceramique.nl

Plaats reactie

Reacties  

 
# Judith Magdelijns 05-07-2015 16:15
Ze zeggen wel eens dat wanneer de keuze aan vegetarische gerechten groot is (en in dit geval zelfs groter dan het vlees- en vis menu), dat het dan wel goed zit met het eten.

Dit kan ik bij dit restaurant zeker beamen! Voor het eerst kostte het ons wat tijd om een gerecht uit te zoeken: er was zoveel keuze! Zowel voor-, hoofd- als nagerecht waren heerlijk en was zo op. Daarnaast is het restaurant makkelijk te bereiken: het zit vlakbij het centrum. Voor ons was het slechts 10 minuten lopen vanaf onze overnachtingsplek.
De bediening was ontspannen en je voelde je er op je gemak.

Echt een AANRADER! (Met hoofdletters, ja)
Antwoorden
 
 
# jan 20-04-2015 12:31
Al eens eerder hier gegeten wat uitstekend beviel. Nu met mijn vrouw die al zeker 40 jaar vegetarisch is. Als zij zegt dat het heerlijk was - en dat deed ze - dan is dat een groot compliment! Zelf ook heerlijk gegeten en wij komen zeker weer terug. Bediening is gezellig gewoon, ze hebben ook keus voor vegans en de ligging tussen ststion en binnenstad is centraal
Kortom: aanrader!
Antwoorden
 
 
# Eva 09-10-2014 18:15
Supergezellig restaurantje in de mooiste wijk van Maastricht. Eetcafé Céramique is al jaren vaste prik voor mij en het is me nog nooit tegen gevallen. Vriendelijke en enthousiaste bediening en een gezellige ambiance. De vegetarische gerechten zijn heerlijk en origineel! De traditionele salade geitenkaas staat er ook bij (en is trouwens top!) maar de andere vega gerechten zijn erg origineel: doe eens gek met een witlof-rabarber lasagna of een pompoen risotto! Vorige week ook weer top gegeten! Dankjulliewel!
Antwoorden
 
 
# Tinne 03-11-2012 15:05
Zowel ik als mijn niet- vegetarische tafelgenotes hebben lekker gegeten. Dus ideaal voor een gemengd publiek.
Het dessert viel wat tegen, dat leek niet echt vers, en was ook erg zwaar.
Antwoorden
 

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.