(Advertentie)

Eindhoven - Sri Ganesh

Gebruikerswaardering:  / 10
ZwakZeer goed 
Indiaas


Indiaas restaurant met enkel vegetarische gerechten op de menukaart! Zeer uitgebreide kaart, vers bereid, vriendelijke bediening en zeer schappelijk geprijst.

Prijsindicatie

Gerechten rond €5,00

Adres

Kruisstraat 92 a
Tel. (040) 2028071
Openingstijden: dagelijks van 11:00 uur tot 23:00 uur, maandag gesloten
Website: www.sri-ganesh.nl

Plaats reactie

Reacties  

 
# Ella 02-07-2014 17:07
Apart, lekkere keuken, maar je moet je huiswerk gedaan hebben om goed te kunnen bestellen.
Antwoorden
 
 
# Caroline 04-08-2012 21:42
lekker gegeten bij Sri Ganesh, onze ogen waren groter dan onze magen en mochten de gerechten meenemen. De naan was top! Inrichting is bijzonder (kitschkermis, niet helemaal mijn smaak), de muziek authentiek indiaas. Als ik nog eens naar Eindhoven kom dan weet ik in ieder geval een restaurant waar je voor een goede prijs heerlijk kan eten.
Antwoorden
 
 
# N. Wiedenhof 17-11-2010 13:22
Het is een simpel restaurant. De keuken is goed, zeer smakelijke gerechten, opgeschreven op de menulijst in een taaltje vol fouten, echt lachwekkend. Maar als je de gerechten kent, kun je je keus maken. Moeilijker wordt het voor iemand die niet weet wat. Heb ook de indruk dat er telkens andere lui staan. Als het vol loopt is er geen extra personeel: 1 iemand die serveert.
Er is veel keus en we vonden het allemaal prima. Ben benieuwd wanneer ze hun prijzen verhogen. Want doorsnee Indiër is best prijzig. Deze dus nog niet. En wat een gemak: alles veggie. Alleen: geen alcohol.
Antwoorden
 
 
# Erik 03-11-2010 15:10
Heb er nu 2 keer gegeten, allebei de keren goed. Dit keer aten we dosa (ja, ze hebben idli en dosa!) gevuld met paneer, en currie van aubergine en dal van zwarte bonen. Erg lekker. Absolute aanrader.
Antwoorden
 

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.