(Advertentie)

Eindhoven - Ons

Gebruikerswaardering:  / 12
ZwakZeer goed 
Eten en drinken   

 

Een afwisselende, gezonde, lekkere en gulle keuken. Voor de lunch zijn er boterhammen, salades, eiergerechten, soepen. Voor het diner zijn er vijf verleidelijke vegetarische hoofdgerechten met een knipoog naar de wereldkeuken.  

Prijsindicatie

Lunchgerecht rond 8 euro, hoofdgerecht van 12,50 tot 17,50 euro.

Adres

Kerkstraat 16
Telefoonnummer: (040) 293 89 17
Openingstijden: van ma t/m za vanaf 11.30 uur, zo vanaf 16 uur (koopzondag vanaf 13 uur)
Website: www.ons.nu

Plaats reactie

Reacties  

 
# Remy 22-05-2013 21:53
Ons is ons favoriete restaurant in eindhoven. Een leuke wereldse kaart waar wat te ontdekken valt, maar niet te culinaire dus goeie porties. Er is evenveel keuze vega vis en vlees, dus je kunt er goed niet-vega vrienden naar meenemen. Maar, je moet wel tegen de exotische smaken kunnen, het is niet bepaald hollandse boerenkost. Maar dat vinden wij nou net zo leuk. Bediening is op zich gewoon ok, maar niet speciaal, wel leuk boven met de open keuken.
Antwoorden
 
 
# Isolde 30-10-2012 15:06
Smerige pintobonen bij de wijnbladen, die overigens ook niet te eten waren, kan niet snappen dat een kok iets wat zo sterk vies ruikt op durft te dienen, ze hebben het duidelijk niet geproeft. De vegaburgers waren wel lekker, maar ik denk niet dat ik terug ga.
Antwoorden
 
 
# Tertia 23-06-2012 18:05
Heel erg lekker gegeten. Ze hebben echt veel keuze voor vegetariërs en het zijn ook nog eens hele originele gerechten. Ik at kroketjes van oesterzwam en aubergine met erbij een verrassende curry met knolselderij, aardappel en krakend verse sperziebonen en peultjes.
Aardige bediening ook.
Antwoorden
 

Tip de Restaurantgids

Heb je een leuk restaurant ontdekt dat nog niet in de lijst staat? Laat het ons weten.