Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

thumbsupChinees, vegetarisch

Een vegetarisch Chinees restaurant met vriendelijke, zeer gastvrije bediening. Zeer uitgebreide kaart. Overheerlijke saté en babi-pangang! De namaak kipfilet heeft een heerlijke bite en is nauwelijks van echt te onderscheiden. Van de gerechten wordt veel werk gemaakt. Er worden geen vette sauzen gebruikt. Als toetje wordt o.a. soya-ijs geserverveerd. Iedere derde zaterdag van de maand lopend buffet voor een vaste lage prijs.Leuke bijkomstigheid: er wordt mooi servies gebruikt. Bijna alle gerechten zijn ook veganistisch te verkrijgen.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht vanaf €7

Adres

Pliniusstraat 18
Tel. (010) 432 74 20
Openingstijden: dagelijks vanaf 16 uur
Website: www.deoudeplek.nl

contentmap_plugin

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Personen in deze conversatie

Laad vorige reacties
 • Esmée

  Al een paar keer gegeten, qua ambiance / aankleding niet bijzonder maar het eten is fantastisch! Mijn man eet wel vlees en ook die vind het prima om daar te eten. Ze verkopen hun vega producten overigens ook gewoon om mee te nemen.

  Short URL:
 • Jannet

  Een superrestaurant! We wonen er niet dichtbij maar gaan er wel een paar keer per jaar naartoe!

  Short URL:
 • dc

  Ben erg verbaasd over de laatste reacties... Ben een tijdje geleden geweest, en vroeg direct waar de oude eigenaresse was. Zij zou een een winkel met Chinese artikelen in Chinatown Rdam begonnen zijn. De zaak heeft ze verkocht aan de kok. Kan me niet voorstellen dat hij die veranderingen heeft gedaan aan een succesformule... Vraag het eens als je er bent! Ga ik ook doen als ik er weer ben. Tolk aanwezig... ;-)<br /><br />@ezzie: Hoe kan het nou zoveel beter zijn dan een 'gewone Chinees'. Het IS een gewone Chinees, maar dan vegetarisch... En dat is uniek! Kom er al vele jaren met veel (eet)plezier overigens, voor concertbezoek ofzo...

  Short URL:
 • MaartenP

  Ik ben hier eind juli en half augustus nog geweest. De kaart was nog precies hetzelfde. Het eten vond ik nog steeds bijzonder smakelijk, misschien is er iets aan de recepten aangepast, maar daar heb ik niets van gemerkt. En de bediening weas nog steeds echt super vriedelijk en behulpzaam. Ook het gezelschap waar ik mee was waren zeer enthousiast. Ik blijf hier zeker regelmatig komen.

  Short URL:
 • Kiwi

  Het viel ons ook al op dat er iets veranderd was. Maar het is dus overgenomen, vandaar! Ik vind de wijzigingen ook niet onverdeeld positief. Echt jammer!

  Short URL:
 • Florien

  Wij kwamen hier om de week maar sinds het is overgenomen zit er erg veel smaakversterker in het eten en daar kunnen we helaas niet goed tegen. Na twee keer ziek ervan geweest te zijn komen we niet meer terug. Jammer want het was geweldig.

  Short URL:
 • ezzie

  We zijn hier nu 3 keer gaan eten en het is één van onze lievelingsrestaurants geworden. Wat is het allemaal lekker en bijzonder! Ik kan dit echt aanraden, vele malen beter dan een 'gewone' chinees! De vleesvervangers smaken echt heerlijk (ik ben geen vegetariër en mijn man is veganist) ik kom hier echt voor mijn plezier. Geweldig! Het veganistische kokosijs is heeeerlijk!

  Short URL:
 • Petra

  We gaan regelmatig eten bij de oude plek. Eten is elke keer heerlijk. Bediening is uitstekend. Eens een keer een menukaart waar je bijna geen keuze kan maken zoveel verschillende gerechten. Ook kun je uiteraard gewoon afhalen en thuis op eten. Voor ons ongeveer 30-40 rijden naar huis en dan is het nog warm. Als je in de buurt van rotterdam woont/bent zeker de moeite waard om langs te gaan.(ook al is het niet in het centrum)

  Short URL:
 • Reiner

  Op Zaterdag er geweest, uitgebreide kaart, zeer gastvriendelijkes personeel, eten was top! Het was nog vroeg (

  Short URL:
 • Manon

  heel goed restaurant, heel lief personeel<br /><br />wij hebben daar de fondue gegeten en t smaakte echt prima. voor t eerst vegetarische garnaal en inktvis op!

  Short URL:
Powered door Komento

Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Den Bosch - Yalla yalla foodbar
woensdag 21 juni 2017

Midden-Oosten

Den Bosch - Mariapaviljoen
woensdag 14 juni 2017

Veel vegetarisch, trendy

Utrecht - Oproer brouwerij
maandag 29 mei 2017

Creatief en plantaardig restaurant bij brouwerij

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo