Vegetarisch - voor iedereen > Lekker gezond

Versapers / slowjuicers

<< < (9/10) > >>

Sam:
Wat ik voor een tomatenbouillon gedaan heb is de tomaat koken met ui, bleekselderij en knoflook, en dan na 15 minuten (en beetje af laten koelen) door de versapers. Dan krijg je een hele mooie bouillon.

Bij mij schuimt het tomatensap maar een klein beetje en dat roer je na 5 minuten in de koelkast weer weg.

neleH:
Ah slim. Dank je. Dat ga ik binnenkort eens proberen dan!

Laat je de gegaarde groentes nog een beetje afkoelen, of zo hup uit de pan door de versapers?

Sam:

--- Citaat van: Sam op 07 april 2015, 15:21:53 --- (en beetje af laten koelen) door de versapers

--- Einde van citaat ---
:-)

neleH:
 :heehee: Okeeeeej


Vandaag heb ik trouwens een sapje van bleekselderij, komkommer, wortel en peterselie mee. Hmmmm!
Ik blies een beetje op van al die fruitsapjes.

Sam:
Kan ik me voorstellen! Hoe langer ik sapjes maak, hoe meer groente en hoe minder fruit ik ga gebruiken. Mijn ochtend "vruchtensap" bestaat nu uit 1 sinaasappel, 1 winterwortel, 1/2 komkommer en 2 tomaten.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie