Vegetarisch - voor iedereen > Lekker gezond

Ronduit gevaarlijk voedsel en waarom.

<< < (2/3) > >>

eno2:

--- Citaat van: Eelco op 30 april 2016, 16:11:12 ---Is (vooralsnog ;) ) inderdaad achterhaald: http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/eggs/


--- Citaat ---
OK. Thx.


--- Citaat ---En mag ik dan meteen opmerken dat het citeren van complete teksten niet toegestaan is, zie http://www.vegatopia.com/vega/forum/forumregels/plaatsen-van-berichten

Het is niet toegestaan om op het forum materiaal te plaatsen waarop copyrights rust. Dit om te voorkomen dat Vegatopia verzeild raakt in juridische procedures. Wat dus bijvoorbeeld niet mag:

    complete artikelen overnemen uit de pers of van websites zoals nu.nl, Teletekst etc. (Wat wel mag: een korte quote gebruiken of het bericht in je eigen woorden opnieuw vertellen, beide het liefst met bronvermelding)
--- Einde van citaat ---


OK. Ik geloof niet dat het complete artikelen waren  overigens.

--- Einde van citaat ---

--- Einde van citaat ---

eno2:
http://www.alternet.org/food/7-horrifying-things-about-chicken-you-eat
mijn citaat was gedeeltelijk
Rosenberg is a reporter

http://www.alternet.org/food/7-horrifying-things-about-chicken-you-eat
mijn citaat was gedeeltelijk
Stanger is Ph.D

Ik beschouw kip als gevaarlijke model-brol bij uitstek van de voedingsindusrie.

En voor ei resteert er ook reden genoeg om het te vermijden. Laat 1 per dag dan niet riskant zijn voor hartziektes, ziektegevaar is er altijd volop.

meisbaer:
Op vrijwel al het eten kunnen gevaarlijke schimmels/bacteriën groeien. Denk maar aan die erge EHEC besmetting van (waarschijnlijk) taugé in Duitsland een paar jaar terug. Of je moet alles niet-bio en helemaal steriel verbouwen.  Een kommetje gekookte rijst kan ook heel schadelijk zijn als het een nachtje buiten de koelkast is geweest!

Kortom, goed opletten, verhitten of goed wassen, ook je handen, en dan is er niets aan de hand.

eno2:
Hoe zit het met genetically modified?

eno2:

--- Citaat van: meisbaer op 30 april 2016, 19:34:25 ---Kortom, goed opletten, verhitten of goed wassen, ook je handen, en dan is er niets aan de hand.

--- Einde van citaat ---
Ik kom niet in de buurt van krengen, zeker geen kip. Die mag je trouwens niet wassen, want dat verspreidt de bacteriën over alles. Direct in kookwater ermee.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie