Advertorial

inhuis plaza thbHet is tijd voor verandering, het is tijd om meer gezelligheid in de woonkamer te creëren. Wanneer je jouw woonkamer binnenloopt wil je dat er een gevoel van warmte en rust over je heen valt, wil je op de bank ploffen om een serie te binge-watchen of wil je relaxed een gesprek voeren onder het genot van een lekker hapje en drankje. Breng gezelligheid in de woonkamer door te spelen met kleuren en het toevoegen van nieuwe meubels en raamdecoratie. Let’s cozy it up!

veneta thbEen belangrijk onderdeel wanneer je gaat verhuizen is het inrichten van de keuken. Ben jij op zoek naar inspiratie en tips? Wij geven je 6 tips om jouw droomkeuken te creëren!

We hoorden onze Belgische redacteuren er al over: seitan van Bertyn zou zalig zijn. En inderdaad: dit is bijzonder lekkere, authentieke seitan - en ook nog eens 100% biologisch. 

Waar zit ijzer in en krijg je wel voldoende binnen?
alt

Vegetariërs eten geen vlees en ook geen vis. Echter, vette vis is een belangrijke bron voor omega 3 vetzuren. Nu is er een 100% plantaardig alternatief! Profiteer via Vegatopia van 10% korting.

alt

Goodbite_thb_2011

We hebben al vaker over de vleesvervangers van GoodBite geschreven. Sinds kort hebben ze een aantal nieuwe producten, werken ze intensiever samen met C1000 én gebruiken ze uitsluitend vrije-uitloopeieren!

koffiemetkarakter

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

Maxaro badkamers tegels

dekbeddiscounter