Open menu

alprobakbraad

Dit keer spotten we Bakken & Braden van Alpro

Alpro Soja heeft iets nieuws en we kregen er twee flesjes van toegestuurd: Bakken & Braden. Een 100% plantaardig bakproduct in een handige knijpfles. Zelf bakken we vooral in olijfolie, maar we snappen best dat het Alpro product ook handig is. Bijvoorbeeld voor gemengde gezinnen waar zowel vegetarisch als niet-vegetarisch gekookt wordt. Het bakproduct kan dan voor alle bakgerechten gebruikt worden. Ook handig als je het smaakje dat olijfolie met zich meebrengt niet zo lekker vindt. Aan Alpro Bakken en braden zit trouwens óók een smaakje, het is een beetje zoetig.

Vitamine A en D zijn er extra aan toegevoegd. Het vetpercentage is 77%. Het spat niet echt en we doen gewoon of we het plaatje van een gebakken stukje vlees op de verpakking niet zien. Meer informatie vind je op de Nederlandse website van Alpro.

De adviesprijs voor Bakken & Braden is 1,89. Het is onder andere te koop bij Albert Heijn (voor 1,95).

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama