Open menu

Tony Chocoloneys Sept 19 Repen

Dit keer spotten we de 3 nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely limited editions

Wat? Geregeld brengt het slaafvrije chocolademerk Tony's Chocolonely nieuwe limited editions uit. Dat zijn repen met bijzondere smaken die tijdelijk te koop zijn.

Is dat? Of we de nieuwe Limited Editions van Tony Chocolonely willen proberen. Duh, is de paus katholiek? Dat laten wij ons geen twee keer vragen, dus kom maar door met die repen. Het is een hels karwei, maar iemand moet het doen, toch? 

We ontvingen 3 nieuwe limited smaken: 

We kunnen uitweiden over de leuke kleurtjes van de verpakking, maar het gaat uiteindelijk om de smaak dus we vallen maar gewoon aan, met een grote pot thee binnen handbereik.

Puur 51% chili fudge roze peper:  De roze peper en de chili fudge zijn goed zichtbaar én je proeft het subtiel terug in de chocolade. Pure chocolade is normaal gesproken niet he-le-maal mijn favoriet, maar deze reep gaat er in als koek. 

Melk 32% honeycomb tijm:  Honeycomb is een brosse karamel, waardoor er kleine krokantjes aan de reep zijn toevoegd. De tijm geeft deze reep een subtiele kruidige toon. Gewoon een superlekkere reep. 

Wit 28% kurkuma chai kokos: Oehlala! Witte chocolade is mijn Guilty Pleasure. Ik was al fan van Tony’s witte chocolade met framboos en knettersuiker, maar deze reep kan met gemak de concurrentie aan. Superlekker. De chaismaak proef je goed en ik hou ervan. De combinatie met kokos is zalig en kurkuma geeft de reep nog eens een lekker geel kleurtje.

Tony’s Chocolonely is er alweer in geslaagd om spannende smaken te combineren en blijft zichzelf daarmee vernieuwen. Duimen omhoog voor deze nieuwe repen en op een drafje naar de winkel, zou ik zeggen. 

Kost 't? €3,35 voor een reep van 180g.

Waar gespot? We kregen de repen toegestuurd, maar je kunt ze kopen via hun webshop of in de (betere) supermarkt. 

Door wie? Helen

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Tony Chocoloneys Sept 19 Blokjes

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Helen, gastredacteur. In het dagelijks leven ook bezig met eten en fotografeert daarnaast sinds kort graag.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama