Open menu

Gespot Chocomel plantaardig

Dit keer spotten we Chocomel plantaardig

Wat? Een plantaardige versie van Chocomel.

Is dat? Nu er steeds meer plantaardige "melken" op de markt komen, kon het bekendste merk chocolademelk natuurlijk niet achterblijven. Deze nieuwe Chocomel is op basis van cashewnoten en erwteneiwit. Net als de "echte" Chocomel is de plantaardige versie lekker romig en heeft deze een volle cacaosmaak. Zowel koud als even opgewarmd is deze nauwelijks van de originele Chocomel met "gewone" melk te onderscheiden.

De plantaardige Chocomel bevat iets minder suiker en minder calorieën dan bijvoorbeeld de halfvolle Chocomel. Er is calcium aan toegevoegd. Het enige minpuntje is dat de plantaardige variant fors duurder is dan de normale variant. Bij de AH scheelt het 70 cent.

Kost 't? € 2,99

Waar gespot? Bij de Albert Heijn, maar ook bij andere supermarkten verkrijgbaar.

Door wie? Meta

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Meta, culiredactie. Wij vinden dat ze rockt terwijl ze kookt.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama