adventstijdGelukkig nieuwjaar! Om nog even af te kicken blijven onze kerstspecial en onze vier spiksplinternieuwe kerstmenu's nog een paar dagen online. Je kunt dus nog volop rondneuzen in het Vegatopia Kerstarchief, met wel meer dan zestig thematische menu's. De Allerhande is er niets bij, zullen we maar zeggen.

Hedwig presenteert een stijlvol mediterraans menu, waarin ze haar vakantieherinneringen aan Italië en Griekenland combineert in vier verfijnde gangen. Sven geeft een frisse draai aan afgezaagde clichégerechten, die ineens weer splinternieuw en feestelijk aandoen. Meta vindt dat je met Kerst vooral aan tafel moet zitten en geeft daarom een lekker lui laagjesmenu dat je goed voor kunt bereiden. Van Emma's hand komt een Iers geïnspireerd kerstmenu, met onder andere een vegetable farmer's pie.

Mediterraans klein clich klein
laagjes intro iers klein

Daarnaast kun je terecht in ons uitgebreide Kerstarchief, met alle thematische kerstmenu's die wij de afgelopen decennia hebben gecreëerd en een fijne verzameling winterse bakrecepten.

Mocht je tijdens de kerstdagen bij familie of vrienden eten en bang zijn dat ze bijvoorbeeld gelatine of niet-vegetarische bouillon gebruiken: stuur ze voor de zekerheid alvast een link naar onze eerste hulp bij vegetariër, waarin we veelvoorkomende valkuilen én oplossingen bespreken.

pannenkoekgourmet aansteken

 

Vind op Vegatopia

Restaurantgidsredacteur gezocht

We zijn dringend op zoek naar versterking voor onze Restaurantgids.

restaurantgids thb

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

Maxaro keukens

Kerstpakket