Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Turks, mediterraan

 

Verse en eerlijke producten, met mediterrane passie bereid. Eigentijds interieur.

Vriendelijke, enthousiaste bediening.

Originele mezze. Zes vegetarische (oven-)gerechten en twee pasta’s.

 

Prijsindicatie

Prijsindicatie: hoofdgerechten tussen € 15 tot € 20

Adres

Naamsevest 6

Tel. 016 50 30 97

Geopend: do, vr en zo van 12 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 22 uur, za van 17.30 tot 22 uur,ma,di en wo gesloten (open voor groepen vanaf 8 personen mits reservatie)

Website: www.restaurant-turquoise.be

contentmap_plugin

Gözde
Eten was heerlijk, een aangename sfeer, zeer vriendelijke mensen en goede bediening. Kortom, top ervaring!
Stefanie
:)
OLIVIA
Gezellig restaurant, hier voor de derde keer gegeten. De uitbater zag ook dat wij uitermate tevreden waren en kende ons intussen en vroeg ons om eens iets te schrijven, wat we met plezier doen voor deze man. Er was deze keer een TAPAS ACTIE (duurt nog wel even zag ik op de website): dat is pas genieten en voordelig tegelijkertijd! Je krijgt dus klein bordjes tapas en het lekkere brood vooraf. Je hoeft bij wijze van spreken dus geen voorgerecht te nemen. Als hoofdschotel nam ik deze keer de zwaardvis Veronique, en ook dat was vernieuwend voor mij! Ik proefde de Turkse koffie en nam er wat baklava bij: eigenlijk beter dan wat ik in Turkije at, omdat het minder zoet is hier. Blijkbaar past de patron zich aan aan de smaak van de Belgen (zo vertelde hij zelf toen het rustiger was), die duidelijk een stuk minder zoet is dan de Turkse smaak. Het proefde allemaal even lekker en vers, zonder overdaad, heerlijk tafelen dus. De bediening was vlot het is wederom voor herhaling vatbaar.
Joske
Vrijdag eindelijk bij Turquoise gaan eten. De zaak was eigenlijk al gesloten (half 2) en de eigenaar zat rustig de krant te lezen, maar hij wou voor ons wel terug in actie schieten. En ik kan alleen maar beamen wat Karl ook al schreef, qua inrichting, vriendelijkheid , kwaliteit, ...Een van ons at de Kabak dolması* - Gevulde courgette met rijst en groenten/krenten uit de oven*, de andere de Sebzeli makarna* - Pasta met verse groenten en tomatensaus* en ik at de Mantar dolması * - Champignons gevuld met kaas en verse groenten uit de oven *. Dit alles begeleid door Turkse rijst, een gemengde salade en frietjes. De vl33setende in het gezelschap was ook tevreden van zijn schotel. Wij gaan zeker terugkeren.
Karl
Een licht, luchtig, prettig, smaakvol interieur. Je ziet het in mediterraanse restaurants soms anders.Geen kitscherige landschappen, folkloristische dansers of goedkope souvenirs.Als amuses gemarineerde olijven, een fetapasta en de unieke, smeuïge walnotenpasta met heerlijk licht versgebakken brood erbij. "Helemaal vegetarisch" verzekerde de chef die mijn keuze voor het hoofdgerecht al kende. Dat werd, uit een zestal mogelijkheden, een ovenschoteltje van groenten in tomatensaus met gesmolten kaas. Niet het toppunt van verfijndheid, doch eerlijk, vers en smakelijk. Erbij sla, kommetje frites én kommetje rijst. De zaak ligt aan de singel rond de stad, op een tiental minuten wandelen van het centrum. Je moet er dus al doelbewust naar toe, jammer voor de toeristen die zich niet ver van het centrum verwijderen.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Restaurantgidsredacteur gezocht

We zijn dringend op zoek naar versterking voor onze Restaurantgids.

restaurantgids thb

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - België

Antwerpen - Camion
maandag 11 november 2019

plantaardig, trendy en goed   

Brussel - Liu Lin
zaterdag 02 november 2019

Plantaardig en culinair Taiwanees, volledig veganistisch

Hasselt - Lento
donderdag 10 oktober 2019

 Volledig plantaardig onthaasten                 

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket