Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Mexicaans

Zeer vriendelijke bediening, leuke sfeer, erg populair; reserveren aanbevolen! Ongeveer 5 vegetarische gerechten op de kaart.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht tussen 13 en 15 euro

Adres

Pauwstraat 14
Tel. (026) 442 42 44
Geopend: de gehele week vanaf 17 uur
Website: www.pssstamigo.nl

contentmap_plugin

Ilonaca
Het eten is wel aardig, gelukkig heb ik niet zo'n negatieve ervaring als bovenstaande recensent. De prijs is gemiddeld ten opzichte van andere restaurants.
Robert
Persoonlijk heb ik niet zo een mindere ervaring als Ronald, maar ik kan me wel vinden in het eentonige eten, er mist gewoon wat smaak of samenhang. Heb met mijn vriendin tapa's besteld, en we kregen het idee dat er overal een soort standaardsausje overheen was gemikt. Jammer. Desondanks vonden we het niet erg slecht, maar gezien de alternatieven in Arnhem zal ik de volgende keer een ander restaurant uitzoeken.
ronald
Amigo Arnhem...Zoals je veel leest, kan ik er ook wat aan toevoegen;Zoals wenselijk voor ieder bedrijf worden de kosten blijkbaar zoveel mogelijk gedrukt:Eten: Weinig variatie.Versheid: Zeer dubieus, een gepofte aardappel die letterlijk ruikt naar de mesthoop van de kinderboerderij , waarop nonchalant word gemeld vanuit de keuken dat er niets mis mee is en de serveerster een smoesje mag opdreunen, en ik citeer: "ik zeg ook maar wat"... BELACHELIJK!Twe ede punt wat betreft versheid c.q. Hygiène: Mijn zwangere vriendin die dezelfde avond alles weer uitkotst, en niet door de zwangerschap, want die fase was ze al gepasseerd.Geen excuses, geen kopje koffie van 't huis.Jammer voor de vriendelijke bediening, maar een fooi zit er niet in, en een volgend bezoek al helemaal niet, laat eerste de keuringsdienst van waren de boel maar checken!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Restaurantgidsredacteur gezocht

We zijn dringend op zoek naar versterking voor onze Restaurantgids.

restaurantgids thb

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht op de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

Maxaro keukens

Kerstpakket