Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bruin eetcafé  

 

In deze vroegere koffiebranderij kan er nu in een gezellige atmosfeer gegeten en gedronken worden. Bezoekster Sharon looft de attente bediening en at er pittige Thaise rode curry. Verder vind je lasagne en kaasfondue op de kaart. Vooraf is er lekker Frans vloerbrood en de kruidenboter is van een zachte natuur. Dus allerlei redenen om vrolijk te worden in deze drukbezochte zaak.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht: tussen 12,50 en 14 euro 

Adres

Poelestraat 55
Telefoonnummer: (050) 230 38 11
Openingstijden: van di t/m zo vanaf 17 uur
Website: www.debranderij.com

contentmap_plugin
Terry
Ik heb hier de lasagne genomen (die door de kaas overigens niet volledig vegetarisch is) en kon het erg moeilijk wegkrijgen. De menukaart zegt "gevuld met kastanje champignons, brie, spinazie, cashewnoten en romige bechamelsaus". Dat klopt ook wel, en de lasagne op zich is wel te eten, ware het niet dat het gehele gerecht volledig baadde in balsamico-dressing: iets waar ik totaal niet van hou. Met de opmerking naar het personeel dat ik er niet van genoten had (waarmee het personeel ook niet kon omgaan, blijkbaar durft niemand ooit de waarheid te zeggen in een restaurant) werd vervolgens niets gedaan of een compensatie aangeboden. Er werd doodleuk beweerd dat het op de kaart stond. Achteraf nog eens opgezocht op internet, en ik bleek gelijk te hebben, het stond er niet op. Dan had ik het ook niet besteld namelijk. Verder niet echt duur, maar ik eet er niet nog een keer.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Versterking gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

kookworkshop

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Amsterdam - Mr. & Mrs. Watson
maandag 05 februari 2018

Vegan, verfijnd, veelzijdige insteek

Valkenburg - Daelhemersgroeve
dinsdag 30 januari 2018

Eten in een mergelgrot (klassiek Franse keuken)

Dordrecht - Daantje food & drinks
woensdag 17 januari 2018

veganistische lunchroom   

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo