Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Indiaas

SPICES is een traditioneel Indiaas buffet-restaurant met de helft vegetarische gerechten. Het buffet geeft keuze uit: soep, koude en warme hoofdgerechten met vers gebakken naanbrood en desserts. De gerechten zijn erg lekker waarvan een paar wat pittiger zijn maar bepaald niet scherp. Je krijgt voor €17,50 een drie-gangen-menu waarbij je onbeperkt mag opscheppen.

Prijsindicatie

hoofdgerecht tussen 11 en 15 euro

Adres

Westersingel 23
Tel. (050) 3600078
Openingstijden: dinsdag t/m zondag 17.00 - 22:00, lunch op afspraak
Website:  www.spicesgroningen.nl

contentmap_plugin

Purplehippie
Is al weer een tijdje terug dat ik heer heb gegeten (Noorderzon 2011), maar kan de ervaring nog zo terug halen: ontzettend lekker en meer dan voldoende gegeten voor een schappelijke prijs.Ik ben zelf veganist en het was geen enkel probleem voor ze om iets creatiefs en heerlijks zonder vlees, vis, zuivel en ei te bereiden. Echt een ontzettende aanrader!
Sharon A.
Het restaurant heeft een make over gehad. Nieuwe vloer, stoelen en tafels en een lik verf gehad. De kantinelook is dus weg en heeft plaatsgemaakt voor sfeer en nog steeds heerlijk vega eten!
Terry
De kok die met passie uitlegt hoe hij zijn voedsel en indiase kaas bereidt, de warme gastvrouw die altijd klaarstaat om uit te leggen welke gerechten ze allemaal hebben, onbeperkt eten, goede kwaliteit, veel smaak en een heerlijk dessert voor 1 prijs maken dit restaurant tot mijn favoriete vegetarische eetgelegenheid in Groningen. En... altijd een ruime keuze vegetarische voorgerechten en tot nu toe altijd minimaal 3 volledig vegetarische hoofdgerechten. Iedere keer dat ik hier ben geweest heb ik mezelf volledig volgegeten en enkele dagen nodig gehad om uit te buiken. Je blijft hier vanwege de smaaksensatie maar dooreten! En dat is een compliment!
Sharon A.
En de tweede en derde keer dat we er zijn gaan eten, was het wederom briljant voedsel!Er is trouwens ook afhaal mogelijk.
Sharon A.
Gereserveerd met 2de kerstdag, nadat we ons hadden ingelezen met reacties op zowel deze site als hun eigen site.Er was buffet, met genoeg vegetarische mogelijkheden en alles erg smakelijk gekruid. Alles kon tot in detail toe uitgelegd worden qua ingredienten en oorsprong door een enthousiaste kok en zijn personeel. Daarnaast... ook afhaal mogelijk, waarbij je 2 gerechten van het buffet mag kiezen :)Vergeleken bij andere indaase restaurants, stak deze er met kop en schouders bovenuit.Zeker voor herhaling vatbaar!
Bert
Heb hier al een aantal keren erg lekker gegeten. Mijn favoriet in Groningen. Erg vers met goede uitleg van de gebruikte ingrediënten. En hoe kun je maar één keer nemen van die zalige toetjes...En échte aanrader.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket