Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Trendy, vegetarisch

Naast Rotterdam is er ook een restaurant BlaBla in Groningen. Je kunt hier heel goed vegetarisch eten: er is keus uit verschillende voorgerechten en drie hoofdgerechten.

Prijsindicatie

Voorgerechten rond 7,5 euro, hoofdgerechten rond 21 à 22 euro, ook menu's

Adres

Nieuwe Boteringestraat 9
Tel. (050) 3132088
Openingstijden: di-zo vanaf 17.30 uur
Website: www.bla-bla.nl

contentmap_plugin

Terry
Ik heb hier twee keer gegeten en moet zeggen dat ik de gerechten lekker vond. De eerste keer was het wat weinig, voor een toch wel forse prijs. De tweede keer (enkele maanden later) kregen we een vol bord en waren de gerechten qua prijs/kwaliteit/verwachting voortreffelijk. Zeer geschikt voor vegetariërs, maar zoals Sharon A. hierboven al aangaf, zijn niet alle kazen volledig vegetarisch (wat dan weer jammer is...).
Sharon A.
Aangezien de baas betaalde, toch nog een keer gegaan. Dit keer lagen er grotere hoeveelheden op mijn bord. De cashewloempia's waren leuk bedacht maar niet lekker :). Voor de rest waren de smaken prima.@MONIQUE: je moet wél twijfelen aan de ingredienten. Want de kazen die ze gebruiken zijn niet geschikt voor vegetariers!Wat ik persoonlijk erg jammer vind, mozzarella van de Aldi, feta bij de turk halen en klaar is bla-bla.
Sharon A.
Smaken waren goed, het was er erg rustig op een zondagavond. 7,50 voor twee loempiaatjes... beetje prijzig, net als de rest van het menu.Goed eten, maar te duur om nog een keer heen te gaan.
closed_eye
redelijk eten, huiskamersfeer, erg veelzijdig (veel verschillende dingen op een bord, hoeveelheden zijn niet zo groot.Ik vond de uitstraling meer op een eetcafeetje / mensa lijken. maar voor zo'n entourage nogal prijzig.
Monique
Lekker eten, eetcafé stijl. Je zit gerust vol na een bord en de gerechten zijn allemaal op elkaar afgestemd. Goede prijs/kwaliteitverhou ding en een luxe dat je niet over de ingrediënten hoeft te twijfelen.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket