Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Indiaas

Kleurig, Indiaas restaurant met een informele sfeer, zo groot als een flinke huiskamer. Keus uit veel vegetarische voor- en hoofdgerechten. Zeer vriendelijke bediening. Je kunt er ook afhalen.

Prijsindicatie

Hoofdgerechten vanaf 10 euro

Adres

Nieuwe Boteringestraat 62
Tel. (050) 318 89 05
Openingstijden: Dagelijks vanaf 17.00 uur  Woensdag gesloten.


Website: www.moghul.nl

contentmap_plugin

Riane
Juist de informele sfeer en huiskamergevoel is wat het voor mij leuk maakt.Verhoudng prijs/kwaliteit is prima.Vriendelijke bediening.Ik zal er zeker nog eens heen gaan.
Terry
Inderdaad hangt hier een erg informele sfeer. Je moet er dus niet je trouwdag vieren. De samosa vooraf was erg lekker (complimenten). Het hoofdgerecht was veel, maar niet echt smaak-rijk. De paneer was erg flauw, ik denk dat je daar een liefhebber van moet zijn. Prijs was goed voor de hoeveelheid. Ik kom er wellicht nog weleens terug, om vervolgens alleen de voorgerechten te nemen.
Sharon A.
Ah het werkt!Mooi.Nou laat ik beginnen dat de gerechten op de kaart gelukkig niet mega hoog geprijsd zijn. Het aanbod van vegetaruische gerechten wonderbaarlijk hoog vergelijking met, tsja... eigenlijk alle restautrants in Nederland.De ambiance was kleurrijk en inderdaad een huiskamergevoel . De roosters aan het plafond zouden een sopje kunnen gebruiken.De voorgerechten: linzensoep en samosa was wel lekker. Helaas waren de curry's doorsnee en 'flets'.Persoonlijk zou ik liever iets meer betalen voor een curry waar daadwerkelijk vers fruit in wordt verwerkt en de smaken eruitknallen.Leuk om een keertje te hebben gezien van binnen, maar niet snel voor herhaling vatbaar. (maak dan liever zelf indaas eten thuis in mijn eigen ambiance...)

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket