Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Indonesisch

Gezellig restaurant met zeer gastvrije bediening en leuke muziek. Op de kaart staan 10 vegetarische gerechten, waaronder een authentieke vegetarische rijsttafel.

Prijsindicatie

Vegetarische rijsttafel €16,25

Adres

Schuitendiep 33
Tel. (050) 360 36 31
Openingstijden: Dagelijks van 17.30 tot 22.00 uur
Website: www.javaanseetcafegroningen.nl

contentmap_plugin
Linda
Heel vriendelijk, dat wel, werd ons verteld dat een plantaardige maaltijd niet tot de mogelijkheden behoort, tenzij we saai alleen rijst met groenten wilden eten. Tahoe en tempeh waren al voorbereid met zuivel, evenals de pindasaus. Jammer!
Terry
Restaurant is erg gezellig en de pindasoep was goed te doen. De vegetarische rijstschotel was wel oké, maar voor hetzelfde geld zit ik zelf liever bij Spices, waar de vegetarische gerechten wel veel smaak hebben.
Sharon
Entourage in het café is ontzettend uitnodigend om er je stameetcafé van te maken. Jammergenoeg had het eten niet die kwaliteit. Saai, doorsnee voedsel met overgare en ongare groentes.De gerechten zijn de 17 tot 22 euro niet waard. Het mag dan vegetarisch zijn, maar een beetje goede thuiskok maakt het zelf écht lekker voor veel minder geld.
duolove
Afgelopen weekend bij dit leuke eetcafe gegeten, we hadden al veel goede verhalen ( van mede vega's ) gehoord en dit werd nu door onszelf ervaren.De verse tahu's met milde saus en pikante rode saus en verse gado gado,maar de epchte topper was voor ons de romige pindasoep met verse korinader mmmmmmmmmmmmmh echt genieten, je zou het bijna als hoofdgerecht bestellen de volgende keer.We gaan hier snel weer heen.Jummioe

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Versterking gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

kookworkshop

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Amsterdam - Mr. & Mrs. Watson
maandag 05 februari 2018

Vegan, verfijnd, veelzijdige insteek

Valkenburg - Daelhemersgroeve
dinsdag 30 januari 2018

Eten in een mergelgrot (klassiek Franse keuken)

Dordrecht - Daantje food & drinks
woensdag 17 januari 2018

veganistische lunchroom   

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo