Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Biologisch, trendy

Restaurant gevestigd in een oud Jugendstil herenhuis in de binnenstad. Prima bediening, goede, ongedwongen sfeer. Er staan meerdere (wisselende) vegetarische gerechten op de kaart, waaronder een dagschotel. Als je uiterlijk een dag van tevoren laat weten dat je veganistisch wilt eten wordt daar rekening mee gehouden.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht vanaf €16,75, dagschotel vanaf €12,50, driegangen proeverijmenu € 27,50

Adres

Oude Boteringestraat 9
Tel. (050) 318 06 22
Openingstijden: ma- za van 11.00 tot 21:30 uur en zo van 12.00 tot 20.00 uur
Website: www.landvankokanje.nl

contentmap_plugin
Terry
Ik heb hier de Omelet met tomaat, mozzarella en huisgemaakte pesto gehad, die weliswaar door de pesto waarschijnlijk niet volledig vegetarisch is vanwege de kaas (en dus stremsel). De pesto was erg flauw, de omelet erg smaakloos. Zelf mayonaise en ketchup meenemen, dan wordt het nog wel wat.
Sharon
Aantal jaar geleden een avondmaaltijd gegeten in dit restaurant. Alles was gefrituurd en niet zo smaakvol.Vandaag wou ik dit restaurant een tweede kans geven, maar dan tijdens de lunch.De ober maakte een afwezige indruk; drankjes kwamen verkeerd, de communicatie mbt stremsel in kaas was lafjes.Al met al enige tijd op de gerechten gewacht. Ondertussen had ik een jus d'orange waar ik bijna op kon kauwen! Klonten vruchtvlees zaten erin. De gerechten waren erg mooi beschreven op het menu, en ook op bord zagen ze er mooi uit. De smaak van de beide gerechten waren geen smaaksensatie. Dus ik raad aan dat u in dit restaurant beter voor de boterhammen met hagelslag voor 3 euro kunt kiezen, dan de 9 euro gerechten die geen WOW factor hebben.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Versterking gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

kookworkshop

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Amsterdam - Mr. & Mrs. Watson
maandag 05 februari 2018

Vegan, verfijnd, veelzijdige insteek

Valkenburg - Daelhemersgroeve
dinsdag 30 januari 2018

Eten in een mergelgrot (klassiek Franse keuken)

Dordrecht - Daantje food & drinks
woensdag 17 januari 2018

veganistische lunchroom   

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo