Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Eten en drinken   

 

Een afwisselende, gezonde, lekkere en gulle keuken. Voor de lunch zijn er boterhammen, salades, eiergerechten, soepen. Voor het diner zijn er vijf verleidelijke vegetarische hoofdgerechten met een knipoog naar de wereldkeuken.  

Prijsindicatie

Lunchgerecht rond 8 euro, hoofdgerecht van 12,50 tot 17,50 euro.

Adres

Kerkstraat 16
Telefoonnummer: (040) 293 89 17
Openingstijden: van ma t/m zo vanaf 11.30 uur
Website: www.ons.nu

contentmap_plugin
Remy
Ons is ons favoriete restaurant in eindhoven. Een leuke wereldse kaart waar wat te ontdekken valt, maar niet te culinaire dus goeie porties. Er is evenveel keuze vega vis en vlees, dus je kunt er goed niet-vega vrienden naar meenemen. Maar, je moet wel tegen de exotische smaken kunnen, het is niet bepaald hollandse boerenkost. Maar dat vinden wij nou net zo leuk. Bediening is op zich gewoon ok, maar niet speciaal, wel leuk boven met de open keuken.
Isolde
Smerige pintobonen bij de wijnbladen, die overigens ook niet te eten waren, kan niet snappen dat een kok iets wat zo sterk vies ruikt op durft te dienen, ze hebben het duidelijk niet geproeft. De vegaburgers waren wel lekker, maar ik denk niet dat ik terug ga.
Tertia Wiedenhof
Heel erg lekker gegeten. Ze hebben echt veel keuze voor vegetariërs en het zijn ook nog eens hele originele gerechten. Ik at kroketjes van oesterzwam en aubergine met erbij een verrassende curry met knolselderij, aardappel en krakend verse sperziebonen en peultjes.Aardige bediening ook.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Versterking gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

kookworkshop

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Amsterdam - Yerba
zondag 28 oktober 2018

Creatieve plantaardige keuken   

Driebergen - Rebels
zondag 28 oktober 2018

Gastronomische seizoenskeuken     

Amsterdam - Oresti's taverna
donderdag 25 oktober 2018

Mediterraan      

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Maxaro keukens

Kerstpakketten bij Kerstpakket.net

Habitas Online.nl