Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hollands, trendy, streekproducten

Het Ketelhuis is een kruispunt van designers, koks en kunstenaars. Die samen alles maken in eigen werkplaats, eigen omgeving en eigen keuken. Van worsten tot barkrukken. Dit brengt een monumentaal pand met zich mee dat in Nederland uniek is. Een inrichting die sommige misschien apart zullen vinden, warm of overweldigend. Het maakt niet uit, iedereen die het Ketelhuis binnen loopt kijkt zijn ogen uit.

De bediening is los en informeel, de sfeer is hip en redelijk alternatief. Het eten is zeer goed: goede ingrediënten, smakelijke gerechten. Het menu wisselt wekelijks, er is altijd keus uit vlees, vis of vegetarisch.

Prijsindicatie

Voorgerecht €8,50; hoofdgerecht vanaf €17,50; 3-gangen menu voor €25

Adres

Ketelhuisplein 1
Tel. (06) 87247348 
Openingstijden: do-ma vanaf 17 uur
Website: www.ketelhuis.com

contentmap_plugin
Monique
Er is geen menu, je krijgt de keuze aan tafel opgelezen vanaf een briefje. Toen ik zei niks vega gehoord bij hoofdgerecht was dat er wel maar bevelen ze niet standaard aan zei bediening. Eten was prima maar na voor- en hoofdgerecht persoonlijk wel nog honger en dat was niet de opzet... Niet een plek waar je lang moet zitten erg ongemakkelijke stoelen. Wel vriendelijke bediening. Vegetariërs die niet van vleesgeur houden kunnen beter ergens anders naartoe gaan. Toilet leek op een studentenflat, wel gezellige sfeer binnen en buiten, sfeervol druk. Echt voor gezellig studentenavondj e, niet voor sjiek avondje uit.
n.wiedenhof
Zeker goed eten en goede ingrediënten, maar in feite geen keus. En zo een losse bediening, ik vind het haast een beetje overdreven: kijk ons nu leuk los. Onbalans. Maar OK, toch een beslist prima eterij, ook voor veggies.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Versterking gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.

kookworkshop

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Amsterdam - Yerba
zondag 28 oktober 2018

Creatieve plantaardige keuken   

Driebergen - Rebels
zondag 28 oktober 2018

Gastronomische seizoenskeuken     

Amsterdam - Oresti's taverna
donderdag 25 oktober 2018

Mediterraan      

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

Maxaro keukens

Kerstpakketten bij Kerstpakket.net

Habitas Online.nl