Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 Biologisch vegetarisch & veganistisch restaurant, deels biologisch (90%)

Bij Albrecht is een restaurant waar je heerlijk eerlijk kan dineren en borrelen.  

Alle gerechten zijn uitsluitend met verse (deels) biologische ingrediënten bereid. Alles wat er op de menukaart staat is veganistisch verkrijgbaar en wordt er rekening gehouden met allergieën. Voor ieder is er wat wils: op de menukaart staan zowel koude als warme voor- en hoofdgerechten, desserts, snacks en salades. 

De visie van Albrecht is dan ook: "Iedereen kan heerlijk en eerlijk genieten van vegetarische en veganistische gerechten, óók als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis". 

Prijsindicatie                                                   

Tussen 10 en 15 euro

Adres

Gagelstraat 6
Tel: (040) 7370638
Openingstijden: di t/m za vanaf 16.00 uur
Website: www.bijalbrecht.nl

contentmap_plugin
JL
Wij hebben hier afgelopen weekend lekker gegeten. Als voorafje hadden we de groentekrokette n (die er trouwens uitzien als bitterballen)… heerlijk. De hoofdgerechten waren lekker, gezond en kleurrijk. En ook de toetjes waren heerlijk en zagen er fantastisch uit. Jammer dat je hier geen foto bij kan plaatsen.
Het restaurant is lekker licht, zodat je het mooie eten goed ziet. En de bediening is helemaal prima. Zeer behulpzaam, deskundig en heel aardig! Al met al een heel goed vegetarisch restaurant. Een aanwinst voor Eindhoven.

Wim
Wat een aanwinst. Hier gegeten op kerstavond. Mooie open keuken. Vriendelijke ontvangst. De amuses en gerechten waren grote klasse. Prachtig om deze top chef aan het werk te zien. De guacamole bij het heerlijke brood was zo lekker dat ik de chef om het recept heb gevraagd. Geen probleem. Alles is uitstekend doordacht en de smaakexplosies zijn heerlijk. Een restaurant dat zonder meer een lang leven verdiend.
G.J.
Wil je lekker vega eten in Eindhoven kom je toch echt uit bij Albrecht! Leuk, lekker, vriendelijk, mooi ingericht en vooral verrassend!
Zonder meer een goed restaurant voor een vegetariër , misschien wel het beste restaurant voor een veganist in Eindhoven en omstreken!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Utrecht - De kleine parade
zondag 13 mei 2018

Shared dining - trendy 

Leiden - Bar Lokaal
donderdag 10 mei 2018

Enthousiaste bezoekers - concept 'shared dining'

Gouda - de Kleischuur
donderdag 10 mei 2018

mooi aanbod van vegetarische gerechten - aan het water gelegen

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo