horecagrootkeukenshop


Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 Veganistisch, biologisch, no-waste   

Hier geen menukaart meer: men tracht, in het streven naar no-waste, alle ingrediënten volledig te gebruiken. De bedoeling is ook de smaak van de groenten nog meer tot zijn recht te laten komen op een creatieve manier. Die groenten worden geoogst in een nabijgelegen biologische boerderij.

De visie van Albrecht is dan ook: "Iedereen kan heerlijk en eerlijk genieten van veganistische gerechten, óók als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis". 

Prijsindicatie                                                   

van drie tot zes gangen: van 29,50 tot 54,50 euro

Adres

Gagelstraat 6
Tel: (040) 7370638
Openingstijden: di t/m za vanaf 16.00 uur
Website: www.bijalbrecht.nl

contentmap_plugin
JL
Wij hebben hier afgelopen weekend lekker gegeten. Als voorafje hadden we de groentekrokette n (die er trouwens uitzien als bitterballen)… heerlijk. De hoofdgerechten waren lekker, gezond en kleurrijk. En ook de toetjes waren heerlijk en zagen er fantastisch uit. Jammer dat je hier geen foto bij kan plaatsen.
Het restaurant is lekker licht, zodat je het mooie eten goed ziet. En de bediening is helemaal prima. Zeer behulpzaam, deskundig en heel aardig! Al met al een heel goed vegetarisch restaurant. Een aanwinst voor Eindhoven.

Wim
Wat een aanwinst. Hier gegeten op kerstavond. Mooie open keuken. Vriendelijke ontvangst. De amuses en gerechten waren grote klasse. Prachtig om deze top chef aan het werk te zien. De guacamole bij het heerlijke brood was zo lekker dat ik de chef om het recept heb gevraagd. Geen probleem. Alles is uitstekend doordacht en de smaakexplosies zijn heerlijk. Een restaurant dat zonder meer een lang leven verdiend.
G.J.
Wil je lekker vega eten in Eindhoven kom je toch echt uit bij Albrecht! Leuk, lekker, vriendelijk, mooi ingericht en vooral verrassend!
Zonder meer een goed restaurant voor een vegetariër , misschien wel het beste restaurant voor een veganist in Eindhoven en omstreken!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Amsterdam - The Dutch Weedburger Joint
woensdag 06 juni 2018

 vegan seaweed fast food     

Borger - Vlint 21
woensdag 06 juni 2018

Bar en restaurant   

Koudekerke - Hof aan Zee
donderdag 31 mei 2018

Culinair huiskamerrestaurant met verblijfsmogelijkheden

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo

horecarama

bodystore

basboernoten