Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Vegetarisch/ veganistisch (voertaal vooral Engels)

De golden Temple is gebaseerd op tradities van het Sikhisme. Het is een van de eerste vegetarische restaurants van Nederland. Het is een kleurrijk restaurant met een wereldkeuken. Aan alles wordt aandacht besteedt en de kwaliteit van het eten en de bediening is uitstekend Op de kaart vinden we zowel Indiase thali, Midden-Oosterse mezze, pizza's, Mexicaanse gerechten als Japanse gerechten en maaltijdsalades. Het merendeel is zelfs veganistisch. Raw food is mogelijk (graag 24 uur van te voren aanvragen). Er zijn bijzondere sapjes en veel soorten thee maar ook alcoholische dranken ( bier, wijn en cocktails). Voor kinderen zijn er aparte gerechten.

Prijsindicatie

Hoofdgerecht: tussen 15 en 20 euro

Adres

Utrechtsestraat 126

Tel. (020) 626 85 60
Openingstijden: dagelijks van 17.00 -  22.00 uur (keuken) 
Website: www.restaurantgoldentemple.com

contentmap_plugin

Judith
Op een vrijdagavond voor het eerst hier gegeten. Gemêleerd publiek, gemoedelijke sfeer, vriendelijke bediening. Omdat we geen zin hadden om boven in kleermakerszit te eten, kozen we een van de laatste tafeltjes beneden. Originele drankenkaart. Ik bestelde de 'holy cocktail' Cooling calming, die ondanks de komkommer, appel en munt echter verkoelend noch kalmerend was. Iets te veel 'ginger twist'? Als hoofdgerecht koos ik 4 gerechten van de mezze (hapjes uit het Midden-Oosten). Erg lekker en voor mij (redelijk grote eter) zeker voldoende. De curry van zoete aardappel en tomaat sprong eruit. Hij was en bleef ook goed warm. Ook de couscous bij de saté van tofu en broccoli was heerlijk van smaak. De feta-pitapizza was lekker, maar door de ui voor mij net iets te pittig. De falafel was koud, maar niet onaardig. Als toetje koos ik een van de taarten, met gepureerde vijgen, amandelen en kersen. Verrukkelijk! Op de Yogi Raj (chai-thee) zat echte slagroom, hmm!
Anja
De eerste keer dat ik hier kwam, vond ik het eten goed, het decor redelijk en de service matig. Het is geen mainstream restaurant is, maar ook hier zou ik graag het gevoel hebben dat het niet een zware last is voor het personeel om mij van eten te voorzien.Aangezien er maar weinig restaurants zijn waar je in Amsterdam centrum, makkelijk veganistisch kunt eten, besloot ik om hier met 22 vrienden te eten voor een feestje. Ik heb drie keer met Golden Temple getelefoneerd, maar pas toen ik op de desbetreffende dag arriveerde vernam ik dat we met een groep helaas maar een bepaald type maaltijd konden bestellen.Toen de maaltijden kwamen, wist de ober niet wat hij serveerde, en raakte de maaltijden daardoor in de war en werd de eigenaresse(?) boos op de gasten. Ook bij het afrekenen waren er problemen, terwijl het al niet echt goedkoop was, jammer jammer.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket