Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Modern Europees

Als je uit 1000 recensies gemiddeld het cijfer 9 overhoudt dan doe je iets heel goed. De menukaart ziet er dan ook erg aantrekkelijk uit met bijzondere gerechten. Hoewel de kaart niet heel uitgebreid is, is ongeveer de helft ervan vegetarisch: één voorgerecht, één soep en twee hoofdgerechten. Daarnaast een rijke keuze uit nagerechten
(het heet natuurlijk niet voor niets 'Hemelse modder'). Nederlandse ingredienten gemixt met wereldse invloeden en culinaire technieken leverde hen een vermelding op in de Gault Millau. Prettige bediening, geschikt voor zowel mensen die vegetarisch als niet vegetarisch willen eten. De keuken is modern- Europees. In de zomer kun je achter het restaurant buiten eten.

Prijsindicatie

3 gangenmenu: 40,- euro.( 4 gangen 50,- en 5 gangen 58,-)

Adres

Hemelse Modder
Oude Waal 11
Tel. (020) 624 32 03
Openingstijden: dagelijks vanaf 18:00 uur
Website: www.hemelsemodder.nl

contentmap_plugin

Judith
De volgorde van de gerechten op de kaart zet meteen de goede toon: vegetarisch - vis - vlees. Dan voel je je als vegetariër ook echt welkom! Hemelse Modder maakt prachtige en originele smaakcombinatie s met veel groenten - van het seizoen en uit de streek. Het restaurant bestaat dit jaar 30 jaar en het jubileummenu is in juli helemaal vegetarisch. Het voorgerecht is een heerlijke cake met Comté-kaas, aubergine en basilicum, en een fantastische tomatensaus. Het hoofdgerecht een taartje met ragout van kapucijners en tuinbonen met dille. Ben je geen grote eter, dan is het je waarschijnlijk te machtig of je moet het brood met de overheerlijke boter laten staan. Uit de toetjes is nauwelijks een keuze te maken: we missen het grand dessert met van alles wat! Ik nam uiteindelijk de meringue. Wauw! Wat een smaak en structuur. De bediening is inderdaad heel vriendelijk, de wijnkaart weer eens wat anders dan anders en het terras in de wijde steeg onder de druivenranken fantastisch. Het jubileumkookboe k met verhalen over de telers en recepten ziet er mooi uit en is net als de kaart voor eenderde vegetarisch. Het menu wisselt zeker vijf keer per jaar, dus hier komen we zeker nog eens terug!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket