Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Uit eten bij een filmhuis 

Studio K heeft weliswaar een eenvoudige kaart maar je kunt er wel degelijk als vegetariër, veganist en met minder vegetarische vrienden terecht. Doe er vooral een filmpje bij .. in hetzelfde pand zit een bioscoop. Combi film + hoofdgerecht = 17,00

Prijsindicatie

Hoofdgerecht : 12,- tot 15,- 

Adres

Timorplein 62
Tel. 06-48037582
Openingstijden: dagelijks lunch van 12:00 tot 16:00, diner vanaf 18:00
Website: www.studio-k.nu

contentmap_plugin

Tertia Wiedenhof
Lekker op het terras gegeten, bijzonder aardige bediening, niet duur.Ik nam een vegaportobellob urger, maar er zat ook vegagehakt bij, van ik denk de Vegaslager, maar gek dat dat niet op de kaart stond. En lekkere augurk. Erbij lekkere frietjes met mayo, rode koolsalade met zilverui.Het was wel wat teveel allemaal.
Wombat
Vrijdag bij Studio K. Erg gezellige, levendige sfeer, zeer vriendelijke doch weinig efficiente bediening. We hadden een arrangement eten plus film, wat betekent dat je de weekschotel krijgt. Keuze uit vis, vlees, vegetarisch. De vega-optie was een erg lekkere risotto met venkel, amandelen en sla. Het toetje dat ik erna koos was een boerenbrie-crème brulée, die ik lekker en verrassend vond smaken, met daarbij een erg lekkere vijgencompote en een wat te droge notenbrioche.Je kunt er ook zuiver plantaardig eten. Dat heb ik nog niet geprobeerd, komt een volgende keer wel.
M.
Het vegan nagerecht was terrine van passievrucht, kokosmousse, chocolade-sorbetijs en een sesamwafel. Eigenlijk houd ik niet zo van passievrucht maar zo in combinatie met de kokosmousse was het wel erg lekker. Sowieso leuk om eens een nagerecht te kunnen nemen, dat is echt heel zeldzaam.
M.
Gisteren bij Studio K in Amsterdam. Ze hebben sinds kort naast vegetarische gerechten ook 100% plantaardige gerechten op de kaart staan. Het veganistische voorgerecht was Wasabisoep met geroosterd zeewier en rijstwafels. Omdat we een beetje haast hadden en we bang waren dat we het niet lekker zouden vinden hebben we het toch maar overgeslagen. Achteraf had ik daar spijt van, omdat de rest ook enorm lekker was. We namen wel een mandje met brood en tapenade. Het brood was wel ok maar niet heel speciaal maar de tapenade was wel erg lekker.Het hoofdgerecht was pompoen-hazelnoot crumble met pastinaakpuree, gerookte bietjes, groene koolsalade en schorseneerchip s. Mijn tafelgenoot had van tevoren zijn twijfels hierover maar het was echt heel erg lekker. De pompoen had iets fris zoetzurigs, wat het wat minder zwaar maakte, wat wel fijn was want het was natuurlijk wel allemaal erg zetmeelrijk eten. De bietjes waren ook erg lekker, met een subtiele rooksmaak.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket