Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Restaurant bij filmhuis, veganistisch menu mogelijk

Studio K heeft naast de vegetarische gerechten ook voor elke gang een veganistisch gerecht op de kaart staan. Op de kaart staat duidelijk met symbooltjes aangegeven welke gerechten dat zijn dus je hoeft niet bang te zijn dat er alsnog kaas over je gerecht zit. Je kunt je diner ook combineren met een filmbezoek, in hetzelfde pand zit een bioscoop. 

Prijsindicatie

Hoofdgerecht tussen €12,5 en €17,00

Adres

Timorplein 62
Tel. 06-48037582
Openingstijden: dagelijks lunch van 12:00 tot 16:00, diner vanaf 18:00
Website: www.studio-k.nu

contentmap_plugin
Tertia Wiedenhof
Lekker op het terras gegeten, bijzonder aardige bediening, niet duur.Ik nam een vegaportobellob urger, maar er zat ook vegagehakt bij, van ik denk de Vegaslager, maar gek dat dat niet op de kaart stond. En lekkere augurk. Erbij lekkere frietjes met mayo, rode koolsalade met zilverui.Het was wel wat teveel allemaal.
Wombat
Vrijdag bij Studio K. Erg gezellige, levendige sfeer, zeer vriendelijke doch weinig efficiente bediening. We hadden een arrangement eten plus film, wat betekent dat je de weekschotel krijgt. Keuze uit vis, vlees, vegetarisch. De vega-optie was een erg lekkere risotto met venkel, amandelen en sla. Het toetje dat ik erna koos was een boerenbrie-crème brulée, die ik lekker en verrassend vond smaken, met daarbij een erg lekkere vijgencompote en een wat te droge notenbrioche.Je kunt er ook zuiver plantaardig eten. Dat heb ik nog niet geprobeerd, komt een volgende keer wel.
M.
Het vegan nagerecht was terrine van passievrucht, kokosmousse, chocolade-sorbetijs en een sesamwafel. Eigenlijk houd ik niet zo van passievrucht maar zo in combinatie met de kokosmousse was het wel erg lekker. Sowieso leuk om eens een nagerecht te kunnen nemen, dat is echt heel zeldzaam.
M.
Gisteren bij Studio K in Amsterdam. Ze hebben sinds kort naast vegetarische gerechten ook 100% plantaardige gerechten op de kaart staan. Het veganistische voorgerecht was Wasabisoep met geroosterd zeewier en rijstwafels. Omdat we een beetje haast hadden en we bang waren dat we het niet lekker zouden vinden hebben we het toch maar overgeslagen. Achteraf had ik daar spijt van, omdat de rest ook enorm lekker was. We namen wel een mandje met brood en tapenade. Het brood was wel ok maar niet heel speciaal maar de tapenade was wel erg lekker.Het hoofdgerecht was pompoen-hazelnoot crumble met pastinaakpuree, gerookte bietjes, groene koolsalade en schorseneerchip s. Mijn tafelgenoot had van tevoren zijn twijfels hierover maar het was echt heel erg lekker. De pompoen had iets fris zoetzurigs, wat het wat minder zwaar maakte, wat wel fijn was want het was natuurlijk wel allemaal erg zetmeelrijk eten. De bietjes waren ook erg lekker, met een subtiele rooksmaak.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Mijdrecht - Rendez vous
woensdag 06 februari 2019

Veelzijdig menu internationaal

Brummen - Tante Blanche
dinsdag 29 januari 2019

Haute cuisine-groentemenu 3 tot 6 gangen

Haarlem - Wereldkeuken
maandag 26 november 2018

Wereld(s) eten bereid door wereldburgers

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

Horeca grootkeuken shop

Maxaro keukens

horecarama