Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Vegetarisch, mediterraan

Restaurant met enthousiaste eigenaar. Er is een wekelijks variërend verassingsmenu. Zowel het voorgerecht als het hoofgerecht bestaan uit meerdere kleine gerechtjes, die aan tafel worden uitgelegd. Bij het dessert kun je kiezen uit diverse vers gemaakte taarten. Ook aan de wijnkaart is aandacht besteed met leuke wijnen van kleine boeren. Reserveren gewenst. Als je een dieetwens hebt, bijvoorbeeld veganistisch of vetarm, dan kun je dit bij je reservering doorgeven.

Prijsindicatie

menu drie gangen: 35 euro  

Adres

Rijnstraat 75
(020) 644 58 96
Openingstijden: wo t/m za van 17.30 tot 22.30 uur (reserveringstijdstip tot 19.30 uur)

Website: www.bettys.nl

contentmap_plugin

Anke
Ik heb in heel wat dure restaurants gegeten, maar nergens smaakt het eten beter dan bij Betty's. Het blijft mijn favoriet in A'dam en omstreken. Als vegetariër is het een feest om daar te eten, maar ook de niet vegetarische vrienden vinden het eten daar heerlijk.
Astrud
Ik ben een groot fan van Betty's, ik kom er ook al jaren. Gido en zijn vrouw koken mooie gerechten en de liefde voor mooi eten en goede producten straalt er vanaf. De sfeer heeft inderdaad iets van een huiskamer maar zonder dat het truttig wordt. Ze verkopen ook al hun kruiden en olie etc. zodat je Betry's ook een beetje mee naar huis kunt nemen. Het is net even te duur om er heel vaak te gaan eten maar zo blijft eten bij Betry's ook elke keer weer een beetje een feestje. Ben er ook vaak genoeg met vleeseters wezen eten en hun reactie was keer op keer "met zulke gerechten mis je het vlees niet eens". Eten wat de pot schaft was nog nooit zo lekker en kiezen uit alle taarten nog nooit zo moeilijk :-)
Kiwi
Ik ben er gisteren weer geweest, en ben nog steeds even enthousiast. De gerechten zou je simpel kunnen noemen, de bereidingstechn ieken zijn inderdaad niet heel spectaculair, maar juist het gebruik van de speciale kruidenmengsels en oliën en vooral de aanstekelijke passie van de eigenaar maakt het net even wat bijzonderder.Ook nog het vermelden waard: ondanks het feit dat er in het restaurant geen gebruik wordt gemaakt van eieren smaken de taarten die je als dessert kunt bestellen overheerlijk.
Mirte
@ Kiwi: grappig, ik wist niet dat hij ook wijnboeren serveert.... Maar nu even serieus:De eigenaar was inderdaad erg gepassioneerd over het eten dat hij serveert. Er hangt een leuke sfeer, het is net een huiskamer waar je in eet. Het eten vond ik echter niet super bijzonder. Het was in mijn ogen net iets te simpel, vooral voor de prijs die ervoor betaald dient te worden. Van een restaurant verwacht ik wat meer onverwachte, gewaagde en bijzondere combinaties of bereidingstechn ieken dan wat ik bij Betty's heb gezien en geproefd. Kortom, ik zou er niet snel nog een keer heen gaan.
Kiwi
Ik ben hier een tijdje geleden voor het eerst geweest, en het was voor mij een positieve verrassing! Ik heb er heerlijk gegeten. De eigenaar spreekt vol liefde over z'n vak en z'n gerechten, en legt bij elk tafeltje opnieuw uit wat voor bijzondere ingrediënten er in zitten, welke mooie olie hij heeft gebruikt, hij laat ruiken hoe geurig de kruiden zijn, hij kan vol vuur vertellen over de wijnboeren en alle andere dingen die hij serveert. Een man met hart voor z'n producten, die vol passie kan vertellen, heel aanstekelijk.Het restaurant is niet zo groot, en de tafeltjes staan vrij dicht op elkaar, maar dat versterkt de intieme sfeer alleen maar. Het restaurant bestaat al meer dan 25 jaar, maar ik had er tot voor kort nog nooit van gehoord. Nu ik er een keer geweest ben ga ik er zeker vaker naar toe, echt een aanrader!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Middelburg - Stoom
woensdag 20 november 2019


 Duurzame en regionale keuken in stationsrestauratie

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht over de stad, trendy maar vooral gezellig

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

koffiemetkarakter

kerstpakkettenidee

horecarama

vegatopia maxaro keukens

Kerstpakket