Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Café-restaurant

Erg gezellig café-restaurant met uitzicht over het marktplein van Almelo. Op de kaart staan zowel koude als warme vegetarische voorgerechten, maaltijdsalades en twee hoofdgerechten. Een vegetarisch verrassingsmenu behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt hier 's middags ook lunchen.

Prijsindicatie

Voorgerecht vanaf €7,50; soep €5; hoofdgerecht vanaf €15

Adres

Marktplein 31
Tel. (0546) 81 57 77
Openingstijden: avondkeuken dagelijks vanaf 17.00 uur
Website: www.nielz.nl

contentmap_plugin

Helen
Onlangs heb ik hier met 2 vriendinnen een High Wine gedaan, dit was ook heel erg leuk!We kregen een etagiere met allerlei lekkere tapasachtige dingen en in totaal 3 glazen wijn (van de kaart, je kunt zelf kiezen).Mijn vriendin was vergeten te vermelden dat er een vegetarier bij was, maar toen dit duidelijk werd, werd er een bordje vol vegetarische lekkernijen bij geserveerd (rolletjes met komkommer en hummesachtige dingetjes, enzovoort).Een aanrader als je in de buurt van Almelo woont of bent.Een high wine is niet speciaal gebonden aan een tijdstip, wel is het raadzaam om dit van tevoren te reserveren.
Superhelen
Een paar weken geleden heb ik hier met een groep gegeten.We aten een 4-gangen verrassingsmenu , dat ook vegetarisch te bestellen was (fijn!).De eerste twee gangen waren super en veelbelovend (de tweede gang was een soort loempiaatje met salade, de eerste gang weet ik niet meer precies). De derde gang was echter een soort wittige brei, ik weet nu nog niet wat het was, misschien een soort risotto meets polenta, maar het was heel vaag.Er werd weinig groente bij geserveerd.De vierde gang was het toetje, zag er ook allemaals super uit maar heb ik niet volledig genuttigd, want er zat bananenijs in (ik hou niet van dingen waar 'banaan' in verwerkt is).Verder was de sfeer in onze groep superleuk, dus dat draagt ook bij in de beleving.Er staan overigens best veel vegetarische opties op de kaart!

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Restaurantgidsredacteur gezocht

We zijn dringend op zoek naar versterking voor onze Restaurantgids.

restaurantgids thb

Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Zutphen - Aster
donderdag 26 september 2019

  Gevarieerde wereldkeuken  

Haarlem - De Dakkas
woensdag 10 april 2019

Eten met uitzicht op de stad, trendy maar vooral gezellig

Leiden- Hoezo
dinsdag 12 maart 2019

 Creatieve vega(n) gerechten, fijne sfeer

Het Vegatopia Kookboek

Volg ons op

 

Twitter logo

maxima kitchen equipment

kerstpakkettenidee

horecarama

Maxaro keukens

Kerstpakket