1
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Eelco Gepost op Gisteren om 19:07:16 »Lasagne gevuld met spinazie (kort geroerbakt met salie, prei, bosui, champignon en pepertje) en plantaardige bechamelsaus, bestrooid met sesamzaad. Ik had de havermout gepureerd en net toen ik het door een kaasdoek wilde persen, bedacht ik dat dat voor de bechamelsaus niet nodig is. De saus ziet er weliswaar wat 'volkoren' uit, maar smaakt gewoon prima.
Gebruncht heb ik met zelfgebakken brood, dit keer bestrooid met maanzaad. Voor het weekendgevoel en voor de eiwitten heb ik wat tempehplakjes gebakken en gemarineerd, en wat msabbaha in elkaar gedraaid.
Gebruncht heb ik met zelfgebakken brood, dit keer bestrooid met maanzaad. Voor het weekendgevoel en voor de eiwitten heb ik wat tempehplakjes gebakken en gemarineerd, en wat msabbaha in elkaar gedraaid.