1
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Eelco Gepost op Gisteren om 20:01:48 »Een ovenschotel van aardappelschijfjes, bloemkool en broccoli in mosterdsaus, bedekt met mozzarella en bestrooid met nigellazaad.
Per abuis kocht mijn vrouw AH diepvries broccolirijst. Ze dacht een ander diepvriespak te hebben uit het vak te hebben gehaald. Hoe verzint AH het om zo een broccolirijst in de handel te brengen. Volstrekt smakeloos. Maar ja, we hebben het spul gebakken met ui, knoflook, wortel, sojasaus toegevoegd en komijn en wat garam masala. Toen was het enigszins eetbaar, maar gewoon gekookt rijst ware beter geweest in plaats van dit diepvrieswrochtsel.Volgens mij wilde u dit eigenlijk in 'Wat eten we vandaag' plaatsen, maar het is inderdaad ook een kookvraag. Ik heb zelf ook nooit het nut van bloemkool- en broccolirijst begrepen. Met de nodige smaakmakers is het best naar binnen te werken, maar het blijft naar versnipperde bloemkool of broccoli smaken - en dan heb ik veel liever de hele, beetgaar gestoomde, gestoofde of gebakken roosjes.
Ik ben net weer aan de machine gekoppeld, met een natje en een droogjeCheck!