Augustus 02, 2014, 08:32:25 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Gespot: vegetarische salami
   
Koken Gevulde avocado - Compote van kersen, nectarines, pruimen en peren - 4 x courgette van Annabel Langbein
Producten Afrovegan - Bryant Terry - De Foodeliciousbox - Food & Fun
Actueel Juli 2014: cappuccino-chips, selfie-toast en noedels met pudding - Hoe gaat het eigenlijk met het kookboek? - Puddingbroodjes voor Sander
   Startpagina   Help Kalender Inloggen Registreren Vegatopia Forumregels  



Pagina's: [1] 2 3 4 ... 18   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Mag ik... (receptverzoeken)  (gelezen 61245 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
Christiaan
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 10.300


« Gepost op: Juni 05, 2010, 16:09:29 »

... van Selly, van de chutneys: rabarberchutney?
Gelogd

GENERATION 98: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and subtract 1 from the generation. Social experiment.
Maartje!
Staafmixermeisje. Pur sang.
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 6.752



« Antwoord #1 Gepost op: Juni 05, 2010, 17:03:08 »

Deez'?
Mag ik dan van jou de ideale patat kapsalon?
Gelogd

This is between me and the vegetable!
Christiaan
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 10.300


« Antwoord #2 Gepost op: Juni 05, 2010, 17:10:17 »

Ben ik opeens de expert nu ik 'm twee keer huisgemaakt heb? Het is niet anders dan logisch reconstrueren met de ingredienten naar keuze.

Ik zou gebakken patat met gebakken falafel, tofu, vegareepjes, whatevah onder wat geraspte kaas op een vuurvast bord in de oven onder de grill zetten tot de kaas smelt. Dan flikker je er ijsbergsla of iets iets fanciers over (koolsalade bijvoorbeeld), sambal, knoflooksaus of tahin en wat je nog meer lekkah lijkt.
Gelogd

GENERATION 98: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and subtract 1 from the generation. Social experiment.
Maartje!
Staafmixermeisje. Pur sang.
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 6.752



« Antwoord #3 Gepost op: Juni 05, 2010, 17:31:51 »

Ben ik opeens de expert nu ik 'm twee keer huisgemaakt heb?

Ja, je bent de Miele onder de patat-kapsalon-makers. Of althans, ik ken geen betere.
Gelogd

This is between me and the vegetable!
Selly
Redactie Vegatopia
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 24.005



« Antwoord #4 Gepost op: Juni 05, 2010, 20:35:29 »

Wat een leuke draad!
Ik wilde van Maartje wel de Laksa, maar die staat al hier http://www.vegatopia.com/vega/koken/recepten/10882-snel-aziatisch-koken-laksa. Ik neem mee plechtig voor hem nu echt binnenkort eens te maken (maar ik twijfel welke noodles te gebruiken).
In A'dam zag ik trouwens een vegetarische kapsalon met falafel in een snackbar, jeuh!
Gelogd

,,,,فلافل
Maartje!
Staafmixermeisje. Pur sang.
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 6.752



« Antwoord #5 Gepost op: Juni 06, 2010, 12:27:48 »

Ik gebruik Ho-fan noedels (volgens mij heten ze zo). De zak is gedeeltelijk groen (van hetzelfde merk is er ook een blauwe zak meen ik, en een oranje) en ik haal ze bij Dun Yong. Waar ze tegenwoordig liggen weet ik niet meer, ik zoek me telkens een hoedje.
Maar elke soort dikke noedels is goed. En als je van dunne noedels houdt, die ook.
Gelogd

This is between me and the vegetable!
Selly
Redactie Vegatopia
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 24.005



« Antwoord #6 Gepost op: Juni 06, 2010, 16:34:17 »

He bedankt!
Gelogd

,,,,فلافل
koekje
Super-forummer
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 2.503



« Antwoord #7 Gepost op: Juni 06, 2010, 16:55:19 »

Die oranje zakken zijn er ook in lekkere grote hoeveelheden (bijna 1,5 kilo in een zak) en geven na het koken ook dikke noedels. Smaak is erg neutraal, maar dat hoeft geen nadeel te zijn. Ik gebruik de noedels uit oranje zak meestal tegenwoordig voor de bami (groen en kruiden/specerijen in de wok met sausje en dan noedels erbij).
Ik heb de grote oranje zak noedels bij de grote Wah Nam Hong tegenover de Makro (volgens mij is dat Duivendrecht en een geen A'dam meer officieel) gehaald, maar ze moeten het ook bij de kleine aan de Gelderse Kade hebben en vast ook wel bij Dun Yong.
Gelogd

'Never eat more than you can lift' - Miss Piggy
veggiesara
Ervaren forumgebruiker
***
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 225



@veggieecolife
WWW
« Antwoord #8 Gepost op: Juni 07, 2010, 17:24:32 »

Hmm dit klinkt allemaal heerlijk! Eelco mag van mij ook wel een van zijn kruidige recepten posten (echt alles wat jij post in 'wat eten we vandaag' klinkt heerlijk)
Gelogd

Eelco
Administrator
Mega-forummer
******
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 9.526



eelcoherder
WWW
« Antwoord #9 Gepost op: Juni 07, 2010, 19:55:54 »

Hmm dit klinkt allemaal heerlijk! Eelco mag van mij ook wel een van zijn kruidige recepten posten (echt alles wat jij post in 'wat eten we vandaag' klinkt heerlijk)
Ojee, daar gaan we weer  Roll Eyes  Bloos. Je bedoelt wat specifiekere aanduidingen hoeveel van welke kruiden en waarom? Of mijn losse-polsrecepten eens uitwerken tot echte recepten? Als het niet al te egocentrisch is, kan ik eens een serietje Kreatief met Kruiden beginnen op de voorpagina.
Gelogd

If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.
Kiwi
Gast
« Antwoord #10 Gepost op: Juni 07, 2010, 20:01:28 »

Jaaa! Cheesy
Gelogd
LelleL
Super-forummer
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 3.648



« Antwoord #11 Gepost op: Juni 07, 2010, 20:27:40 »

Al dat lekkers voor jezelf houden, dát is egocentrisch!
Gelogd

Selly
Redactie Vegatopia
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 24.005



« Antwoord #12 Gepost op: Juni 15, 2010, 21:27:42 »

De ongeveer-bereidingswijze van Eelco's tomatenrisotto
Gelogd

,,,,فلافل
Eelco
Administrator
Mega-forummer
******
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 9.526



eelcoherder
WWW
« Antwoord #13 Gepost op: Juni 16, 2010, 00:40:37 »

De ongeveer-bereidingswijze van Eelco's tomatenrisotto
Is in jouw ogen vast weer ketterij. Ik heb de schil van de tomaat niet eens verwijderd - te lui. Teentje knoflook in olijfolie fruiten, fijngesneden tomaat, pepertje, gedroogde tijm en rozemarijn erbij, risottorijst erdoor. Vervolgens een scheutje rode balsamico en daarna kokend water met zout erbij. Vuur lager, deksel op de pan en als je toevallig zin en tijd hebt even roeren. Na een minuut of twintig proeven of de rijst gaar is. Parmenzaanse kaas raspen en een paar draaien met de pepermolen. Et voilŕ: een snelle, smakelijke tomatenrisotto.
Gelogd

If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.
Selly
Redactie Vegatopia
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 24.005



« Antwoord #14 Gepost op: Juni 16, 2010, 10:40:17 »

Hm nice.
Gelogd

,,,,فلافل
LelleL
Super-forummer
*****
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 3.648



« Antwoord #15 Gepost op: Juni 16, 2010, 19:06:50 »

Hee dat zou mij ook nog moeten lukken!
Morgen misschien proberen.
Gelogd

veggiesara
Ervaren forumgebruiker
***
Offline Offline

Geslacht: Vrouw
Berichten: 225



@veggieecolife
WWW
« Antwoord #16 Gepost op: Juni 17, 2010, 14:51:04 »

Als het niet al te egocentrisch is, kan ik eens een serietje Kreatief met Kruiden beginnen op de voorpagina.

Geweldig idee!
Gelogd

Maartje!
Staafmixermeisje. Pur sang.
Mega-forummer
******
Offline Offline

Berichten: 6.752



« Antwoord #17 Gepost op: Juni 17, 2010, 16:14:03 »

Als het niet al te egocentrisch is, kan ik eens een serietje Kreatief met Kruiden beginnen op de voorpagina.

Ik zie nu pas dat Eelco geen serie 'Kristof met Kruiden' voorstelt Bloos
Gelogd

This is between me and the vegetable!
Eelco
Administrator
Mega-forummer
******
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 9.526



eelcoherder
WWW
« Antwoord #18 Gepost op: Juni 17, 2010, 22:13:26 »

Ik zie nu pas dat Eelco geen serie 'Kristof met Kruiden' voorstelt Bloos
Grin Ben ik even blij dat je niet 'Kreatief met Kristof' hebt gelezen.
Gelogd

If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.
Kiwi
Gast
« Antwoord #19 Gepost op: Juni 17, 2010, 22:15:57 »

En dan die reactie van Lelle erachteraan... Giechel
Al dat lekkers voor jezelf houden, dát is egocentrisch!
Gelogd
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 18   Omhoog
  Print  
 
Ga naar:  



Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines
Pagina opgebouwd in 0.148 seconden met 24 queries.

Google bezocht deze pagina voor de laatste keer op Juli 30, 2014, 05:04:12