21
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Eelco Gepost op 27 juni 2025, 16:03:35 »Dat zijn inderdaad Oost-Duitse prijzen, Sven. Voor 10 euro is dat een prima maaltijd, en Quedlinburg is een mooi plaatsje.
Ik eet nu een Mexicaansachtig bonenstoofpotje van bruine bonen, aubergine, bosui en verse koriander. Het was eigenlijk als soep bedoeld, maar door de tomatenpuree was ie tot een stoofpotje ingedikt. Lekker!
Vanavond wordt het een spinazielasagne met vegan bechamelsaus op basis van havermelk. Ik pureer de haver vlak voordat ik de roux maak en schenk die dan door een fijne zeef direct in de pan. Lekker makkelijk.
Ik eet nu een Mexicaansachtig bonenstoofpotje van bruine bonen, aubergine, bosui en verse koriander. Het was eigenlijk als soep bedoeld, maar door de tomatenpuree was ie tot een stoofpotje ingedikt. Lekker!
Vanavond wordt het een spinazielasagne met vegan bechamelsaus op basis van havermelk. Ik pureer de haver vlak voordat ik de roux maak en schenk die dan door een fijne zeef direct in de pan. Lekker makkelijk.