Vegatopia Forum

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
1
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Eelco Gepost op Gisteren om 21:06:39 »
Weer gekookt in het buurthuis. Soep gevolgd door chili con en sin carne met rijst. Ik was wel een beetje trots dat ik 3 kilo rijst perfect gaar en korrelig heb weten te koken.
2
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Sam Gepost op Gisteren om 16:57:14 »
Pasta met champignon-kaassaus uit de oven. Met vrekkerig het restje van de pie vulling van gisteren door de saus geroerd.
3
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Sven Gepost op 07 juli 2025, 20:30:32 »
Free-style ratatouille met daarbij bruine rijst met linzen.
4
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Eelco Gepost op 07 juli 2025, 19:46:17 »
Een curry van broccoli, bloemkool, courgette en kikkererwten in een kruidige kokossaus. Erbij basmatirijst en een pappadum.
5
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door meisbaer Gepost op 07 juli 2025, 19:24:43 »
Ik was weer vier dagen aan het festivallen bij Rock Werchter en heb prima gegeten.

Donderdag Karma kebab, die altijd lekker is.

Vrijdag een bak met verschillende salades (o.a. verschillende pasta-, kool- en linzensalades) en een stukje falafel. Dat was zeer welkom met het warme weer.

Zaterdag nacho's, met zure room, salsa en wat groenten en extra guacemole.

Op zondag hadden we wat minder bands die we wilden zien, dus tijd om op het gemakje eten uit te zoeken.

Nu had ik eindelijk door welk eetstandje niet de standaard pizza slice had, maar echte Italiaanse pizza die per half of heel ging. Ik had mensen er al bij vorige edities mee zien lopen, maar niet gezien waar ze verkocht worden. Nu eens op de plattegrond in de RW app van te voren opgezocht. Je moest er even voor in de rij, maar mijn pizza margarita was serieus een van de lekkerste die ik sinds tijden heb gehad.

Eten op festivals is over het algemeen duur, maar ik reken meestal rond de 4 bonnen per maaltijd. Tegenwoordig worden prijzen niet meer afgrond per bon (of 'coin'), maar kan iets bijvoorbeeld ook 4,2 bonnen hebben. De pizza was omgerekend ongeveer net zo duur als je hem laat bezorgen, dus dat was echt goed prijs/kwaliteit.
6
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Sam Gepost op 07 juli 2025, 15:10:32 »
Spinazie-blauwe kaas pie, met komkommersalade.
7
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Sven Gepost op 06 juli 2025, 22:01:42 »
Spitskool met room, restje bloemkool, aardappels, tofuplakken.
8
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Sam Gepost op 06 juli 2025, 20:34:42 »
Pittige bruinebonensoep met versgebakken bierbrood, erbij hummus, kruidenboter en oude kaas.
9
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Eelco Gepost op 06 juli 2025, 20:00:26 »
Ik had vanavond een pizza bianca met mozzarella en gemarineerde bloemkool (met knoflook, pepertjes, salie), die op de pizza zelf is geroosterd. Voor de pizza was er weer een zuurdesembrood in de oven, en ik heb tegelijk ook een bolletje knoflook gepoft. Verder heb ik rucolapesto en hummus gemaakt, als broodbeleg voor komende week.
10
Koken / Re: Wat eten we vandaag?
« Laatste bericht door Eelco Gepost op 05 juli 2025, 18:35:20 »
Spanakopita! Dit keer niet met feta, maar met gemarineerde tofu, champignons, bosui en prei. Een lekker intensieve spinaziesmaak.

Vanochtend bij de brunch had ik onder andere een soort shakshuka (nou ja, bruine bonen, prei en peterselie in kruidige tomatensaus) en een bonen-seitanworstje met curryketchup met lekkere broodjes.
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10