Open menu

tijd voor paprikaDeze maand zie je bovenaan onze pagina's een banner van Tijd voor Paprika. Een leuk initiatief dat meer aandacht wil geven aan de goede kenmerken van paprika's. Dat vinden we leuk, want we zijn dol op paprika's. En ken je onze leukste paprika-recepten al?

Tijd voor Paprika, een initiatief van het Groentenfruit Bureau, besteedt niet alleen aandacht aan de gezondheidskenmerken van paprika, maar ook aan alle kanten die je met de paprika op kunt. Behalve tijdens de hoofdmaaltijd, doet paprika het namelijk ook goed in de lunchbox of gewoon zo maar, als snack tussendoor. Zo geven ze vier goede redenen juist nu paprika's te eten en geven ze ook paprikatips voor kinderen, om mee naar school te nemen (maar voor volwassenen op kantoor vind ik ze ook heel geschikt). Voor ons een goede reden de leukste paprikarecepten nog eens naar boven te halen. Want wat dacht je van:

ottolenghi_bruscetta

olijfbrood

flatbread

vegetarische_bento

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

the Kitchenary

horecarama