Vegetarisch - voor iedereen > Lekker gezond
Variatie met kleuren groenten en fruit
Mariek:
Ik let wel op kleur op mijn bord, maar dan vanwege het plaatje dat het biedt ;D
Macka:
Bosbessen zijn blauw, toch? Maar verder kan ik ook niet heel veel bedenken.
Ik let er niet echt op, maar ik weet ook niet of het nou per se nodig is om er op te letten. Maar het staat in elk geval wel vrolijk, al die kleurtjes :)
Christiaan:
--- Citaat van: Kiwi op 08 januari 2006, 14:42:57 ---Aubergine, pruimen en druiven vind ik eerder paars dan blauw.
--- Einde van citaat ---
Vrouwen ::) Altijd miepen over de exacte tint. "Nee, dat is geen turquoise, dat is aqua" ::)
Gabs:
volgens het boekje van de essential organics nutri colors (een multivitamine die aan kleurtjes doet) gaat het om de componenten
rood (goed voor hart en bloedvaten)
geel/ oranje (gezonde bloeddruk)
groen (botten, tanden, zenuwstelsel, gezichtsvermogen)
blauw/paars (geheugen)
wit (cholesterolgehalte en het hart)
smikkeltje:
je moet sowieso veel variƫren in je eten! maar je hoeft niet elke maaltijd alle kleuren van de regenboog op je bord.
Navigatie
[0] Berichtenindex
[#] Volgende pagina
[*] Vorige pagina
Naar de volledige versie