« Laatste bericht door meisbaer Gepost opGisteren om 22:21:53 »
Bij de lunch mini gado gado met taugé, komkommer, tomaat, pindasaus, pinda's, seroendeng en gebakken uitjes.
Vanavond pasta (van die telefoonsnoertjes) met tomatensaus, pastinaak, broccoli en tofugehakt.
Voor morgen alvast een kleine slalade van witlof, komkommer, rettich en granaatappelpitjes gemaakt. Met een dressing van hummus, citroensap, munt en sumak.
« Laatste bericht door Eelco Gepost opGisteren om 20:18:57 »
Een smaakvol AGV'tje: gekookte aardappelen opgeschud met peterselie, een met knoflook, nootmuskaat en Italiaanse harde kaas gekruid stoofje van bloemkool en bleekselderij, en twee kaas-courgette-havermoutburgertjes.
In plaats van lunch had ik vandaag twee door een collega gebakken brownies, die een perfecte textuur en een intensieve, niet al te zoete smaak hadden.
« Laatste bericht door Eelco Gepost op 18 maart 2025, 21:50:29 »
Tussen de middag had ik op mijn werk weer een zelfgemaakte instant groentesoep (fijngesneden groente, rode linzen, bouillonblokje, lavas). Daarna in het buurthuis alweer groentesoep als voorgerecht, gevolgd door gekookte aardappelen met jus, broccoli met kruidensaus en een proteïnebron - inderdaad heb ik weer voor Robin Food voor een slordige 45 personen gekookt. De eenvoudige doch voedzame maaltijd is bijzonder goed aangekomen, en bovenal was het erg gezellig (want het sociale contact is eigenlijk belangrijker dan de maaltijd zelf).