Open menu

protein-chocolate-medium 

 

Dit keer spotten we Sunwarrior Raw Vegan Rice Protein Powder

Wat? 100% plantaardige proteïnepoeder die ook nog eens lekker is (de chocoladeversie dan)! 

Is dat? Heb je extra proteïne nodig als je vega eet? Niet perse, maar als je zoals ik én vega eet én het Slow Carb dieet van Tim Ferriss volgt (low carb + high protein en wat bonen, vrijwel geen zuivel), dan is het wel zo handig. En nog prettiger is het als je van de proteïnepoeder geen kokhalsneigingen krijgt, want dat willen veel p-poeders nog wel eens opwekken. De mensen van Unlimited Health waren zo vriendelijk om mij wat proefzakjes met proteïne van het op internet veel gehypte merk Sunwarrior toe te sturen. Dat is geschikt voor raw-foodists en vegans en smaakt zowaar lekker! De chocoladeversie heeft veel weg van chocolademelk (gewoon gemixt met water), maar de vanille in de vanilleversie proefde ik niet terug. De naturalversie smaakt niet geweldig, maar is prima weg te krijgen. En je kunt het natuurlijk shaken met bijvoorbeeld een banaan.
De chocoladesmaak was absoluut mijn favoriet! Het blijft een beetje poederig, maar dat vind ik geen probleem. Het lost het beste op als je een schep van het poeder een kwartiertje ofzo in een glas water laat oplossen, onderwijl af en toe doorroerend.

Kost 't? €2,50 voor een proefzakje, €48,95 voor een kiloverpakking bij Unlimited Health (exclusief verzendkosten).

Door wie? Machteld

Beoordeling:
 

 

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

 

Machteld, forummoderator & culiredactie, verslaafd aan Tony Chocolonely's chocolade met karamel en zeezout

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Nieuw in de Restaurantgids

Utrecht - Heimat
dinsdag, 16 april 2024

 informele groentegastronomie - €€€

Amsterdam - Kailash Parbat
dinsdag, 02 april 2024

 authentiek, vegetarisch Indiaas  - € tot €€

Utrecht - Feu
zondag, 17 maart 2024

Bierpairing met groenten - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama