Open menu

Dit keer spotten we notenpasta's van TerraSana

Wat? De notenpasta's van TerraSana zijn onlangs in een nieuw en kleurig jasje gestoken. En niet alleen de notenpasta's, ook het merk zelf heeft een frisse make-over ondergaan en heet nu 'TerraSana positive eating'.

Is dat? Heel erg lekkere, zachte en smeuïge notenpasta's die zijn gemaakt van 100% noten, dus geen andere ingrediënten bevatten en ook geen zout (op de notenpasta met zeezout na). Zo krijg je de pure smaak van één noot op je brood! Die je dan weer naar wens kunt combineren met een ander smaakje. Zo is bijvoorbeeld de hazelnootpasta heerlijk met wat pure-chocoladerasp en wat dacht je van een stevige boterham met (witte of bruine) amandelpasta en wat sinaasappeljam?

Naast deze smaken bevat de lijn lichte en donkere tahin, zonnebloempasta en cashewpasta. Daarnaast zijn er twee gemengde mixen: de 3-Mix met cashew, amandel en hazelnoot, en de 4-Mix, waar ook nog pinda's aan zijn toegevoegd.

Je kunt de pasta's niet alleen op brood smeren, maar er ook smoothies, shakes, dressings en sauzen, ijs, koekjes en taarten mee maken!

Kost 't? Een gevalletje van 'kwaliteit komt met een prijs', helaas. Voor een pot van 250 gram hazelnootpasta betaal je €5,39, de cashewpasta is €4,95. Voor 500 gram amandelpasta betaal je €11,49. Een pot van 500 gram 4-Mix kost €6,49.

Waar te koop? In biologische en natuurvoedingswinkels.

Door wie? Machteld

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar


Meer Gespot!

Machteld, forummoderator & culiredactie, verslaafd aan Tony Chocolonely's chocolade met karamel en zeezout

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama