Open menu

pastastamp corzetti

Dit keer spotten we een bijzondere keukentool

Wat? Iets dat ik uit de kinderla heb getrokken? Welnee! Ik kreeg 'm voor mijn verjaardag. Wat een verrassing was, want ik was vergeten dat ik er eerder naar op zoek was geweest.

Is dat? Een pastastempel. Je maakt er corzetti mee. Eerst rol je pastadeeg uit tot een lange lap, dan steek je rondjes uit met de onderkant van dat ding links. Daarna leg je het rondje tussen de twee delen en druk je. Aan de ene kant zit dan een leuke spiraal en aan de andere kant een Florentijnse lelie.

Kost 't? 25 euro

Waar gespot? Oldenhof

Door wie? Annemieke

Beoordeling

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama