Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Chinees, vegetarisch

Ook Utrecht kan tegenwoordig genieten van een 100% vegetarisch Chinees restaurant. Niet alleen om ter plekke te eten, maar ook om gerechten af te halen. Op de menukaart is aangegeven welke gerechten met ei zijn bereid en welke eventueel zonder ei bereid kunnen worden, dus ook veganisten kunnen hier terecht. Ruime keuze!

Prijsindicatie

Voorgerechten vanaf 2,50, hoofdgerechten rond tien euro.

Adres

Antonius Matthaeuslaan 112
Tel. (030) 785 29 79
Dagelijks geopend van 16 tot 21:30 uur
http://soy-utrecht.nl

contentmap_plugin
johan pest
Vandaag voor het eerst bij Soy afgehaald
Het eerste wat opvalt is de schone inrichting ,dan de uiterst vriendelijke gastvrouw die bereid is om al je vragen te beantwoorden ,en dan het eten ,daar kan ik kort over zijn ; Indrukwekkend Goed !!!!!!!!
Wij hadden gekozen voor een combinatie gerecht met babi pangang en foe yong hai met bami ,daarbij een portie sate en gebakken banaan .
Alle gerechten waren heerlijk van smaak en niet van echt vlees te onderscheiden .waanzinnig goed !!!
Ben je vegetarier of veganist ,dan is Soy een absolute aanrader .

Ro
Regelmatig eet ik bij Soy en het eten is super, zo ook de service! Veel keus en vegan friendly!
Kees
Alles, echt alles smaakt hier meer dan lekker!We halen vaak op en gaan er ook regelmatig eten.We wonen op 3 minuten loopafstand en zij daar zeer blij mee.
Bart Aarts
Afgelopen week hier gegeten en overrompeld door de grote keus. Was absoluut allemaal lekker wat we namen en de eigenarese was erg vriendelijk en oprecht geïnteresseer d.
Merel
Thomas,als de beste kok daar werkt,dan heb je nog nooit in een sterrenzaak gegeten dan praat je wel anders.Ooit hier besteld,eenmaal thuis had ik het verkeerde.Gebeld,kreeg geen geld terug of een vervangend gerecht.Echte klantvriendelij ke service.......NOT!Nooit meer Soy!Tip;Ga gewoon eten bij De Oude Plek in R'dam,vooral elke 3e zaterdag v/d maand.
Anna van Neerven
Vandaag, 27 mei 2013 samen met mijn tante bij Soy afgehaald. Ik ken SOY via de gastvrouw die bij mij eens een bezoekje in de winkel bracht. Zij gaf mij haar visitekaartje. Mijn tante en ik hebben erg genoten van haar gastvriendelijk heid, en haar lieve man die de gerechten hemels laat smaken. Als vegetariër ben ik verrast van de verschillende gerechten die SOY haar klanten aanbiedt. Verse groenten, en heerlijke soya. SOY BEDANKT!
Ella
Vorig weekend voor het eerst in 25 jaar weer koe lo yuk gegeten. Heerlijk, ook de rest van de gerechten waren zeer lekker en gezond met de verse groenten en weinig vet. Normaal vermijd ik vleesvervangers , dan lijkt het alsof je toch iets vleesachtigs nodig hebt, maar dit experiment, eten in dit goede restaurant met mockmeat, was toch zeer geslaagd te noemen. de veggie "kippen"soep, "kip" met cashews en babipangang waren ook erg lekker!
Esther
Het eten in SOY is echt heel erg lekker! Ik ben ook nog in de keuken gewezen kijken, het is daar erg schoon, de olie zag er vers en schoon uit alles was schoon, echt top! Ik ga er zeker vaker eten! Ik vond vooral de babi panggang lekker!
Pim
Super lekker eten en super vriendelijk personeel! Ik heb zelf al veel verschillende soorten imitatievlees uitgeprobeerd. Maar zo lekker als de Babi Pangang en Saté van Soy ben ik ze nog niet tegengekomen! Echt een aanrader dus!!
René van der Kruk
SOY is fantastisch! Vegetarisch en meer vanwege de boeddhistische spijswetten. Zo zijn er de 'vijf verboden groenten'. Er zit dus bv geen ui of knoflook in de gerechten. Dit is zeer handig voor mij want ik heb een sulfietintolera ntie.

1000 Resterende tekens


Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Zoetermeer - Bo&Ro
zondag 01 oktober 2017

Trendy

Den Bosch - Djoyn
maandag 18 september 2017

 Plezierige duurzaamheid   

Overloon - De Heeren van Overloon
maandag 18 september 2017

Klassiek, gastvrij restaurant  

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo