Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Vegetarische haute cuisine

Dit restaurant werkt met een verrassingsmenu, je kunt daarbij kiezen of je voor 3, 4, 5 of 6 gangen gaat. Gastvrouw Liesbeth schenkt daar desgewenst een heerlijke biologische wijn bij.

Er is een heerlijk buitenterras met uitzicht op de rivier en de prachtige natuur van de Biesbosch en de mooie stad Dordrecht zijn dichtbij. Redenen genoeg om één van de drie gastenkamers voor langere tijd te boeken.

Men kan ook bruiloften of andere speciale gelegenheden laten organiseren tot 20 personen max.

Prijsindicatie

Menu van drie gangen tot zes gangen: €32,50 - €48,50 (alle met amuse vooraf)

Adres

Zeedijk 32
Tel. (078) 630 06 50
Geopend: do t/m ma vanaf 17 uur
Website: www.kopvanhetland.nl

 

contentmap_plugin

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Personen in deze conversatie

 • Arthur

  Gisteren van het 7-gangenmenu genoten. Het was erg smakelijk. De gerechten zijn heel zorgvuldig bereid en zien er zo goed uit dat het zonde is om op te eten!

  Dit restaurant is een aanrader voor wie vegetarisch haute cuisine uit eten wil. De locatie is heel sfeervol wel een beetje afgelegen.

  Short URL:
 • Brenda Lelie

  Het is geweldig bij Kop van het Land! Wij hebben twee nachten doorgebracht in het appartement (prachtig uitzicht over het water vanuit de woonkamer!) en twee avonden in het restaurant gegeten. Het eten is echt heerlijk en de bediening en de eigenaren zijn allemaal ontzettend aardig. Het ontbijt is ook geweldig, heel uitgebreid en ontzettend lekker allemaal.<br />Enige nadeel is wel dat je op tijd moet zijn met reserveren als je wil blijven slapen. Wij hadden nu geluk dat er een annulering was maar ik heb al vaker gemaild en toen waren ze steeds al helemaal vol.

  Short URL:
 • ezzie

  Dit is echt ons lievelingsrestaurant. De huidige eigenaren zijn heel vriendelijk en de kook is geweldig. Hier doe ik echt culinaire inspiratie op, keer op keer. Ik vind ze niet goedkoop, maar wel zeker waar voor je geld. Doe ook eens op maandag het 10 gangen verrassingsmenu! Wij kiezen meestal het 6 gangen menu en we zijn nog nooit teleurgesteld. Echt een aanrader, ook als je wat te vieren hebt zoals je trouwdag.

  Short URL:
 • tamara

  Hallo<br /><br />Echt geweldig restaurant en heel huiselijk. Gewoon in de woonkamer. Maar toch een restaurant. Heel gezellig en vooral super genieten met eten!

  Short URL:
 • Daphne

  Je mag ook gewoon met de auto hoor. Ook al is het vega, hahaha. Echt een supergoed restaurant. Zeer de moeite waard. We gaan niet zo vaak, maar als we gaan is het altijd weer een verassing

  Short URL:
 • eefje

  je kan ook op met de ov fiets vanaf het station!<br />Wij hebben de luxe er vanuit huis heen te kunnen fietsen. Geweldige vegetarische verassingen. Ik wordt altijd helemaal gelukkig van een avondje uit op deze heerlijke plek!

  Short URL:
 • liesbeth kroeze

  Dat is; alhoewel er wel een buurtbus rijdt. s'Avonds kun je alleen met de taxi naar Dordt Centraal.<br />Het is daarom ook leuker om na het diner in de Herberg te blijven overnachten!

  Short URL:
 • Niels Wiedenhof

  Het beroerde is dat dit restaurant slecht bereikbaar is per openbaar vervoer

  Short URL:
Powered door Komento

Vind op Vegatopia

Nieuw in de Restaurantgids - Nederland

Den Bosch - Yalla yalla foodbar
woensdag 21 juni 2017

Midden-Oosten

Den Bosch - Mariapaviljoen
woensdag 14 juni 2017

Veel vegetarisch, trendy

Utrecht - Oproer brouwerij
maandag 29 mei 2017

Creatief en plantaardig restaurant bij brouwerij

Het Vegatopia Kookboek

Nu in de boekhandel!

Volg ons op

 

Twitter logo