Open menu

weekmenu21 2thbHet stormt buiten flink terwijl we het weekmenu in elkaar zetten. Daarom hebben we deze week warme gerechten als een chili, gestoofde (winter)wortels met kappertjes, een Hollandse uientaart en nog veel meer. Geniet ervan!

Maandag

We beginnen deze week met een makkelijke chili met wraps.

Dinsdag

Vandaag is het Aziatische dinsdag en dus maken de Chinese broccoli met tofu en paprika. Eet er rijst bij.

Woensdag

Deze gestoofde worteltjes met kappertjes zijn Jannika's favoriet. Lekker met couscous en een vegetarische (linzen of kikkererwten)burger.

Donderdag

Annemieke leerde ouderwetse uientaart maken van haar moeder. Yum!

uientaartVrijdag

We snacken vandaag met tapas. Marleens vegetarische gehaktballen in amandelsaus eten we met stokbrood met aioli, paprikasalade en olijven.

Zaterdag

Vandaag koken we een exotisch gerecht van Sven uit Brazilië tutu de feijão, wat een gerecht van zwarte bonen met vegaworstjes en rijst is.

Zondag

Ken je panir? Het is een Indiaas kaasje dat in biogische winkels te koop is. Lekker in deze tomatencurry. Serveer met naanbrood en gewokte spinazie.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama