Open menu

legebakjes thbEen ijskoude wind blaast langs me heen en ik bedenk me dat ik nu vlug mijn winterjas maar weer moet gaan dragen... tot ik me realiseer dat ik die al sinds afgelopen weekend draag. Was het echt nog vorige week dat ik buiten in mijn vestje lunchte? Warme herfstsoep is wat we nu nodig hebben. We zetten drie lekkere varianten op een rijtje.

Deze paddenstoelensoep in een broodje heeft de aardse smaak die goed past bij de herfst. En ziet er ook nog eens feestelijk uit.

paddenstoelensoep

Knolselderij heeft een smaak die goed bij de winter past. De krokante salie en hazelnootjes geven deze knolselderijsoep een lekkere structuur.

knolselderijsoep

Recept en foto: Een Nieuwe Kijk Op Eten van Anna Jones

 

Maar een Aziatische pittige soep doet het ook goed als het koud is. In Hedwigs kikkererwtensoep gaat ook rode currypasta. Geeft een lekkere oppepper!

kikkererwtensoep


Meer herfstige soepen!

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama