Open menu

rutte pechtold thbIn aanloop naar de verkiezingen nodigen wij lijsttrekkers uit in onze keuken. Vandaag: Annemieke kookt voor Mark en Alexander.

(Frikan)dellen! (Frikan)dellen! (Frikan)dellen!
Even denk ik dat mijn kamergotchi weer aan het piepen is, maar nee: Mark en Alexander staan voor het raam te joelen. Rutte rechts en Alexander links.
Even overweeg ik snel de gordijnen te sluiten, maar ze hebben me al gezien.

“Mark, jij bent toch nooit lid van een vereniging geweest? Waarom sta je zo raar corporaal te joelen?” Ik kijk ‘m een beetje vreemd aan. “Ach joh, laat me toch lekker vrij, HAHAHA, iedereen denkt toch dat ik een bal ben, kan ik me net zo goed zo gedragen. Trouwens, wat eten we?”
Alexander staat inmiddels al met zijn neus in de risotto. “Hee Alex, wat schaft de pot? HAHAHA”.
“Sja, ik weet het niet precies, een beetje wat groens en ik zie ook nog wat roods drijven. Geen frikandellen in elk geval. Kom Mark, we dekken de tafel, je weet wel, samen sterker!”

Preventief zet ik maar alvast een zwik pilsjes op tafel. Scheelt toch weer een keer opstaan. “Hee Alex, ik heb een nieuw fotobewerkingsprogramma op mijn telefoon. Kijk eens naar de camera. Joe!”
“Ach Mark, vertel nou liever eens of je straks wilt gaan samenwerken…”
“Joh, doe niet zo flauw, kijk nou gewoon even de lens in. Ik heb er al zo’n lollige foto bij gezocht. Hier, jij te midden van al die…”
“Mark! PVV. #Hoedan?”

Ik gris de pilsjes voor de neus van de heren vandaan. Ik heb ze zelf nodig, dit gaat een lange avond worden.

rutte pechtold


Meer lijsttrekkers!

Annemieke, ’81, culiredactie, schrijft ook voor eigen sites Rozemarijn Koken & Foto en Baby & Dreumes eetfestijn en voor andere media, waaronder Puur Gezond en Ecomama. Heeft twee zoons, doet verder nog wat met PR en communicatie en danst graag Braziliaans.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama