Open menu

Iedereen heeft wel een gerecht waar een bijzondere herinnering aan kleeft. In De Heimweekeuken brengt Karin Luiten uiteenlopende eetherinneringen samen met lekkere recepten. Zie onze recensie en een video waarin Karin een gerecht uit haar boek maakt. En nu kun je een exemplaar van dit sympathieke kookboek winnen.

In samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam verloot Vegatopia drie exemplaren van De Heimweekeuken. En om te winnen, hoef je waarschijnlijk niet eens zo heel diep in je geheugen te graven.

Stuur voor 31 mei een email met als onderwerp 'Heimweekeuken' naar . Verraad ons jouw persoonlijke heimweegerecht, liefst natuurlijk met bijbehorende anekdote en/of recept.

Anekdote of recept zijn niet nodig om in aanmerking te komen, maar ze worden wel erg op prijs gesteld. Binnenkort publiceren we een bloemlezing uit de reacties!

Meer: Heimweekeuken op het forum

Eelco, site-administrator en culiredactie, maakt een goeie brunch op zondagochtenden. Werkt als onderzoeker aan 'recommender systems', ook voor recepten, en doet ook iets met privacy.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Nieuw in de Restaurantgids

Utrecht - Feu
zondag, 17 maart 2024

Bierpairing met groenten - €€€

Antwerpen - Folia
zaterdag, 09 maart 2024

 plantaardige fine dining - €€€

Deventer - Carotte
zondag, 03 maart 2024

gezellig, verfijnd groenterestaurant - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama